Gå til innhold

Bob Bart

Members
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Bob Bart

  Hva har du kjøpt i dag?

  hekta og storørretdager fra sherpadistr.
 2. Bob Bart

  Stjørdalselva

  Flott
 3. Bob Bart

  Stjørdalselva

  Tenker kanskje dra til Stjørdalselva fredag 30 august og lørdag 31 august. Så vidt jeg har forstått stenger elva 31.08 kl 2400 stemmer dette? Er det noen som vet hvordan fisket er på sesongavslutningen?
 4. Bob Bart

  Forsikring av foto- fiskeutstyr

  Du tegner verdisakforsikring og oppgir hver enkelt gjenstand. Liste og verdi på fotoutstyr og fiskeutstyr. Egenandel ligger som regel på 500,-
 5. Når elgen har gevir i postkassen, har da reinen horn i skogen?
 6. Bob Bart

  ATV-løyper på Finnmarksvidda

  Jeg har vært en gang på laksefjordvidda for mange år siden og ble helt sjokkert. Der kom den ene etter den andre familien på tur i kolonner med atv og henger. De campet noen hundre meter fra oss og når de skulle fiske, så kjørte de rundt vannet for å kaste sluk. Tenke seg, de kjørte fra fiskeplass til fiskeplass og gikk ikke en meter. Noen plasser var det 4 feltsvei... Skjønner det ikke har blitt bedre og ikke har jeg tenkt meg innover dit flere ganger selv om fisken vi fikk var fin.
 7. Bob Bart

  når isen klabber seg på stanga??

  Loon har noe antiice pasta du kliner på ringene. Kjøp på flue.no eller kanskje på Løvold om du bor i Bodø.
 8. Bob Bart

  Hva er nå dette??

  Jeg har faktisk den boka, første jeg sjekker opp i
 9. Bob Bart

  Hva er nå dette??

  For de litt spesiellt intreserte Jeg slå meg ikke til ro med svarene her og sendte en mail til Universtitet i Tromsø, og her er svaret: Det er en mangebørsterorm. Jeg er ingen ekspert på denne dyregruppen, men det ser ut som om du fant en “skjellrygg”, sannsynligvis den “vanlig skjellrygg” Lepidonotus squamatus, men muligens Harmothoe propinqua. Den første er vanlig langs hele norskekysten, og den andre nord til Vest-Finnmark. Begge er funnet mellom steirner i fjæra.
 10. Bob Bart

  Hva er nå dette??

  Flott! Skal google på nytt Takker.
 11. Bob Bart

  Hva er nå dette??

  Sjøsnegle har jeg ikke sjekket... ser ikke ut som snegle under. Har sjekket under børstemark og isopode med syns ikke jeg nærmet meg.
 12. Bob Bart

  Hva er nå dette??

  Noen som vet med sikkerhet hva dette er? ca 3 cm, funnet i fjæra i Tromsø. [attach=1]
 13. Bob Bart

  For eller imot ulv i norsk natur

  Jeg fikk et stort klistremerke sammen med NJFF bladet Jakt og Fiske for mange år siden. Der stod det: Ja til ulvejakt. Jeg meldte meg ut av NJFF og har ikke vært medlem siden.
 14. Bob Bart

  Hva gjør du akkurat nå?

  Hele familien sover mens jeg drikker øl , hører på slipknot og spiller fm
 15. Bob Bart

  Flytende glassline

  Flotte tilbakemeldinger! Jeg plukket et snøre opp av den grønne boksen i går. #4. Men det blir ei lita stund før det blir testet.
×