Jump to content

Lars M. Roksvåg

Members
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

  Never
 1. Sø på 93cm og 8,73kg ble tatt på smøla i dag, så da satte han nok en rekord! Synd det var på sluk...... :-\
 2. Hvorfor klager dere på vinden?? Kan dere heller ikke fiske ette forholda?? Vind er kjekt det!!
 3. Vel... ikke trygt på VM heller når det er lite med damer i nærheta! [/img]
 4. Jeg bruker Blå Std. Araldit til å lime det meste!! sitter som pokker! Limer sammen alle flishauger av knekte kolber som kommer inn på jobb, med Araldit! Det blir sterkere enn selve treverket! Å jeg blir overaska om det ikke går å lime det snellefeste fast til stanga di med dette,.. Sørg bare for at det er rent.... Aquasure holder IKKE!!!! Ps. det finnes kansje bedre lim til akkurat dette formålet, men jeg tok det som eksempel for det er lett å få tak i... alle bensinsjapper har det som regel!
 5. Er enig i det første du skriver her Lars, men husk at når man er engasjerte mennesker og lidenskapelige fluefiskere som vi alle er her inne så kan man lett la seg rive med, noe som kan føre til at man går noe lenger enn temaet skulle tilsi. Det kan til og med hende at det er dette som gjør et forum levende og friskt. Husk også at vi er alle forskjellige individer med forskjellig temperament og glød. Du spør Lars om det er så vanskelig å holde seg til spørsmålet. Svaret er ja på grunn av at man får så mange innfallsvinkler i løpet av en diskusjon at det er fort gjort å havne litt på siden.
 6. Etter min mening så er den største utingen å gjøre i en diskusjon, er å anbefale noe helt annet når folk spør veldig spesifikt på hva dem er ute etter! Her kom det inn svar med en gang som handlet om noe som vedkommende ikke hadde spurt om! dette skjer gang på gang. Er det så vanskelig å holde seg til spørsmålet? Etter min mening så burde svar som ikke omhandler spørsmålet bare fjernes! ville ikke da diskusjonen vært lettere å følge og mere int. for dem som lurte på det samma??
 7. Hvis du oppfatter det som enten eller, så er ikke det meningen fra min side å fremstille det sånn! Hærregud jeg vet da vel at det sitter en haug av folk her inne som har MYE kunnskaper og IKKE er knytta til noe bransje! Men jeg syns det er dumt når folk lager en link her å spør spesefikt om ei stang eller to, og at det da kommer svar på noe helt annet! Les hele tråden en gang til! har jeg anbefalt mine stenger her?? Nei! Blir bare lei av at ikke folk kan holde seg til tråden!
 8. Så du vil heller ha et svar av kansje en som er fersk i fluefiske å har brukt stange ei uke eller to?? Ja da er det helt greit for meg.... Men jeg avslutter innlegga om at jeg er inhabil! og da velger vel leser sjøl om han vil håppe over det jeg sier?? Og heller høre på andres erfaringer.... Jeg sier da ikke at folk skal høre på MIN mening om produkter, det velger du sjøl....
 9. Hallo!!! Vi kan da vel ikke for at det kommer spørsmål om Streamstix produkter! Å hvis dem spørsmåla er så hyppig som du sier( håper du leste hvor mange treff det er på et søk), ja da må det vel være for at mange er nysjerrig på produktene? Men det neste er vel at det kun er lov til å være 5 spørsmål pr. kvartal som omhandler produkt fra samma leverandør. Har du lyst på ei Streamstix stang eller hva er det??
 10. Hvis dem som utvilsomt har brukt stengene mest, uansett av hvilket merke! ikke skal kunne gi sin forklaring på hvordan han oppfatter en stang, ja da er dette forumet DØFØDT!! Jeg har brukt Winston, scott, sage,TFO,Loomis,Guide Line,Harvest, Evolution,Troutstix,Midge Six,Hørgård,Daiwa,Stream Line,Orvis,Hardy, ja jeg har vel brukt en del stenger i min tid som fluefisker men jeg bruker ikke mine favoritter pga. at andre anbefaler dem, jeg finner det ut selv... Du har din egen følelse og engen stil, test å finn den stanga du liker!
 11. Skjønner ikke helt dette at det skal være reaksjon på så mye gjennomgang på Streamstix! Har du gidda å gjort et enkelt lite søk Robin så har kansje tanken vært en annen! Et søk på "Streamstix" gir 4 sider med treff mens et søk på "sage" gir 9 sider med treff!!!!!!! Det er vel naturlig at et populært produkt er litt omtalt! Så jeg er ikke helt med på det du presanterer!
 12. Du må ikke blande Comp. T5 Men den vanlige Comp. #5 2-delte stanga... T = Tournament, og dvs. T5 er beregna for kaste konkurranser og ikke som ei fiskestang, men om du vil fiske med den er opp til deg... Forøvrig så kommer snart Comp. 9' #5 i 4-delt.. Den 2 delte competition # vil jeg tro at på ccs målinger så ligger den kansje nærmere #6 enn #5
 13. Robin! Er fluefiskesiden et forum som kan brukes av alle til å spørre om opplysninger som letter en persons valg av et produkt han kjøper?? Når han spør spesefikt om en stang fra Streamstix, vil det ikke da være greit for han å høre fra dem som har fiska mye med stengene enten svarende person er sponsa av merket eller ikke?? Selvfølgelig kan vi sende svar på PM til han, men er det ikke greit at kansje flere som lurer på det samme vil få se svaret? Blir litt oppgitt! Har mye jeg kunne sagt om mangt av produkt og mere til, men velger å holde meg unna pga. folk som er sponsa blir fulgt
 14. Har to forskjellige par til salgs.... Dragons og Cebe. Dem er fremstår som nye... Gi bud.
 15. Ja det er nok Vera som står der.. Leker meg litt i forskjellige fotoprog. men filtere og mye annet rart ja!
×
×
 • Create New...