Jump to content

Robin Fjelldal

Members
 • Posts

  683
 • Joined

 • Last visited

  Never

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.imitasjon.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette hører hjemme på PM (personlig melding) og har ingen interesse for andre.
 2. Som Administrator, synes jeg det er alt for mye "svada" og "pm" innlegg i denne tråden, disse trådene blir utrolig lange, oppe i skrivende stund på 188 sider med innlegg, dette trekker veldig mye server kapasitet da jeg har lagt til en "les alle" "alle" sider knapp på siden. Håper dere vil følge eksemplet til Toggi i denne tråden med å komme med nyttige bidrag og fiskeopplevelser. Sjøørretfiske i sjøen er tema! Mye som hører hjemme på PM (privat melding)
 3. Det er da i hvertfall ikke provoserende med brun sjøørret eller fisk under minstemålet. Nok om det. Alle har sagt sitt tipper jeg
 4. Det var jeg ikke klar over Øyvind. Uansett så skal jeg se om jeg ikke klarer å sette opp et "tema/skin" med en fixed width som det skal gå ann å kunne velge. 1000 bredde muligens. Med denne som standard.
 5. Siden er desverre noe gammeldags pr.dags dato og følger skjermbredden 90 eller 95% på forumet. Når jeg lager nye sider kan det være vi holder oss til en fast bredde, men litt vanskelig å finne en "norm" da alle kjører forskjellige oppløsninger.
 6. Reklame er ikke ønskelig på dette forumet annet enn for våre "annonsører" som støtter siden økonomisk, det koster penger å drive sidene, og ved hjelp av annonsørene så har dere brukere et GRATIS forum her på fluefiskesiden. Jeg har lenge ønsket å kunne slå hardere ned på reklame i alle slags former på disse sidene, men det er vanskelig å sette grensene for hva som er reklame. Desverre så kan det til tider gå litt hardere ut over enkelt brukere, og som du er inne på Andrè så kan andre desverre få boltre seg litt mer fritt, vi har rett og slett ikke kapasitet eller tid nok.
 7. Alle former for reklame i Avatarer / Personlige bilder er IKKE ønsket; dette kan være logoer eller tekst som knyttes til en bestemt produsent, leverandør eller annen nettside. Det betyr ikke at vi er helt firkantet, og vurderer, Sender en PM til personen med en advarsel om å fjerne avatar først så vedkommende vil ha mulighet for å fjerne/forandre den selv. Håper dette vil bli respektert.
 8. Da gjør vi det like greit likt her også, stenger denne tråden også. Nok er nok med dette flyteringtreffet og kritikk mot Morten. Spørsmål rettes til meg på PM.
 9. Den burde vært stengt for lenge siden, og det er nettopp pga. den store takhøyden som du er inne på Terje at den IKKE har blitt stengt før nå. Og nå stengte jeg tråden fordi den ikke førte noe videre, det gikk mer i feil retning som det ser ut til at denne tråden har begynt å gjøre også. Jeg tror Morten fikk med seg kritikken etter et par hissige svar, men 20 på rad.. må være grenser.
 10. Smart trekk Morten Når du bruker siden vår her på å annonsere så mye som du gjør rettet mot treffet ditt så får du dele litt med deg også, ikke bare ta
 11. Ørret Sjørret Laks Røye Brook Trout Gjedde Abbor Sik Harr Mort Sei Torsk Rødspette Skrubbe Sandflyndre Lyr Makrell Horngjell Sild Bergylte Fjesing Knurr Ulke Hvitting Huff, sikkert mange fler jeg glemmer nå.
×
×
 • Create New...