Gå til innhold

herleik

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av herleik

  1. Personlig har jeg jaktet i vel 40 år å har fått ødelagt hørsel å pådratt meg tinitus..... Følg m på jaktbladene utover ....der testes stadig aktive vern. Finn noe brukbart å bruk det.... Aktuelle merker....bilson...peltor..
  2. Hei! Finnes såkalt aktive vern som er glimrende til sitt bruk.Justering vil være et problem om du beveger deg selv Da de vil forsterke dine egne skapte lyder men på post fungerer de bra.....og demper smellen. Forstår de er snakk om hagle....ellers hadde j gått for demper.
  3. Stangtube til vantage er m plass for snelle. Sammenliknet m x1 er sage en stang bedre egnet Slik du beskriver ditt behov. Har x1 selv også men syntes den er mer en femmer.
  4. hei ! kjøpte just en sage vantage firer fra baardsen.... kr1250... svarer så avgjort til forventninger og pris tatt i betraktning.
  5. Uansett kategori.... Det var både velskrevet , gjennomtenkt og gjennkjennende Henning !
  6. Det forslaget falt jeg for...jeg prøver m et presentaision i kl 4 Takker for tips og engasjement !
  7. Mente selvfølgelig zxl er 8'6
  8. Det er aksjon jeg tenker mest på...txl er 7'1 og txl er 8'6.bruker dt på txl og mastery throut på zxl. Oppleves som stort sprang mellom disse...
  9. herleik

    .

    kan dt være en sammanheng mellom rødhårete damer og kjønnsrøde tags....
  10. ønser meg noe i mellom.... noen forslag ?
  11. herleik

    .

    Har i lang tid vore stilltiende bruker av dette forum...... da jeg nu med forsiktighet velger å ta en tur"ut av skapet" er der på sin plass å berømme brukerne for fantastisk nyttig lærdom der er at oppsøke, samtidig som man forstår der er mange som lider v den samme kjedsomlighet om dagen......
×
×
  • Opprett ny...