Jump to content

Frode G.

Members
 • Posts

  516
 • Joined

 • Last visited

  Never

Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvilket snøre testet du den med Pål?
 2. Så noen bilder av smellfeit laks som var fisket på isen i mars i Russland. De satt med en wobbler ned i hullet ute på elva. De kunne få mengder på en dag.
 3. Dreper dere fisk som er tynne selv om de er av grei str? Jeg tror kansje det er lurt å få dem bort. De kan jo være eldgamle.
 4. Ok. Det har jeg hørt andre og si. Fisken flytter kansje mer på seg om høsten? Skal bli spennende å prøve. En annen ting. Vi fikk nesten bare hannfisk til og begynne meg og nesten bare hofisk på slutten. Har dere registrert det samme?
 5. Nei det er slett ikke sikkert at de gjør noe feil med det. Men jeg ville tenkt meg godt om før jeg hadde gjort det hvis vannet fungerer allerede. Det vet nok han bedre en meg. Problemet er jo nesten utelukkende for mye fisk i nesten alle vann.
 6. De er større en åleruser. Jeg tror det er torskeruser. Ganske langt ledegarn og ruse i hver ende. Jeg kan finne ut hva de kostet og hvor de ble kjøpt hvis du vil. De ble kjøpt i gjennom foreningen så jeg vet ikke helt. De fungerer i alle fall veldig bra og det er så enkelt å drive med.og du kan selektere hva du vil drepe.
 7. Setter veldig pris på andres erfaringer.
 8. Nå har vi tatt opp rutene for i år. Det viste seg å være svært effektivt. Også i stille vann. Enkel og grei måte å drive tynningsfiske på. Så for vi åpne det jelper på sikt. Vannene er ikke søstre og de har begrenset med gjytemuligheter. Vi skal og ta en tur å labbe og rote i gjytebekken for å ødelegge mest mulig rogn. Noen som har erfaring med rusefiske på våren? Er det like effektivt som om høsten? Kan jo nevne at her var veldig fin fisk for få år siden. Nå er det helt krise. Av over 600 fisk var det to stk som såvitt strøk halvkiloen. Dette har gått fort.
 9. Ja her burde du virkelig lytte til folket. Det mye bedre å ha for lite fisk i et vann en for mye. Det er så utrolig mye lettere å gjøre noe med hvis det er for lite. Er det annen fisk som gjedda forer på der?
 10. Frode G.

  God jul!

  det er lenge siden.
 11. Synes det er drøyt å innrømme slike perversiter på et forum. Skal man ha dem så unge at dem ikke har hår er du etter min mening gal!
 12. Frode G.

  God jul!

  å hva i helvete mener du med det? Er det ikke lov å synse noe om jula før den er druknet i hjel nå? Nå må dere for pokker tenke dere litt om hva dere promoterer.
 13. Frode G.

  God jul!

  Jeg synes det er veldig lite respektfullt av deg jb og koble alkohol og jul sammen på denne måten. det sitter mange med forventninger de ikke får innfridd pga alkohol. Julen skal handle om det gode budskap. Ikke alkohol.
 14. Får godfølelse av å tenke på sage. Jeg er ikke så opptatt av dette men zxl.en er noe helt spesielt for meg.
×
×
 • Create New...