Gå til innhold

Temp

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Temp

  1. Heisann. Er det noen her som har erfaring med denne jakka, jeg har et rimelig godt tilbud på en slik. Men vil ikke bare kjøpe uten og forhøre meg. Har tidligere eid en simms freestone som var helt grei, pustet litt dårlig på slutten men det kan ha noe med vedlikehold også. All info taes imot med stor takk.
  2. Veldig lik synes jeg, oppfører seg likt også. Kanskje noe tyngre?? Var ikke RW TT hvitt engang i sin tid da? Eller var det før 3M tok over produksjon? Er enig med Rune i at Presantation2 kan kastes langt, 22-23 med strekk er langt for meg og jeg er kun en middels kaster.
  3. Jeg trodde Danica kun klekket i rennende vann....??
  4. Jeg kan stå som kontakt mann for for Trysil.
  5. Temp

    Scott S3 #4

    Denne har jeg selv og bruker Vision presantation #4, prøvde LW TT,SA mastery trout,GL tricast, GL high water, Sage quiet taper II alle kl #4. Sage og GL high water #5 også siden #4 føltes for lett. Vison snøret ble klart best for meg, fisker mest tørt med et sjeldent innslag av små nymfer. Anbefaler deg å teste det snøret om du har muligheten.
  6. Jeg har muligheten til og velge fra øverste hylle innen loomis familien, men endte opp med metolius #8,6ft #4. Denne passet meg og er best til mitt fiske Dette med beste stang er jo så objektivt....
  7. Jeg må si meg enig med Rams her og det han har vist i dette forum er alt annet enn gode lederegenskaper men snarere en som skriver/snakker før han tenker. Men jeg kan sjønne hvorfor Tor er bekymret, det er tross alt en grunn til at Hemsil har det fisket de har i dag, og det blir ikke oppnådd gjennom at alt for mange fiskere skal holde tritt om grunntanken ved fiske som fismenismen snakker om. Slike filmer har enorm påvirkningskraft er med og formidle holdninger og verdier. Men det hjelper ikke sitte oppe på sin høye hest og rope: Dette er meninga mi...og det er den RETTE!!
  8. Temp

    Ny fluestang!!

    Hvor fikk du 2005 katalogen? det var tili
×
×
  • Opprett ny...