Gå til innhold

Steinar E

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Steinar E

    Synnfjell

    Prøv Garin og vannene rundt der
  2. Hva med gullverket\grønsjøen,fiske tett inntil land der det er siv..garantert fisk
  3. Hallois Er det så vanskelig,se hva fisken spiser og presenter det,og som alle vet så er fluefiske en irritasjonsport som ingen får noe eksakt svar i..det viktigste er trua
  4. Hva med øyungen\holter allmeningen,supert sted med masse fisk ?? Lett fremmkommelighet.
  5. Steinar E

    F.... vind

    er jo ikke helt enig med det at vinden ødelegger for oss desperate fluefiskere,i R-åsen her jeg tatt finfin ørret på tørt med stivkuling,fisk med store fluer,gjerne caddis (store) og den tar den som det var dens værste fiende . De fleste ser ut av vinduet og tenker at dette er ikke noe fiske vær så vi klipper plenen isteden.. Nordavinden er fæl,men finn en bukt som det blåser litt mindre og prøv der Skitt Fiske
  6. Engerdal og rendalen er bra det,men det er veldig vanskelig og finne bra tomter der og det er blir langt og kjøre for min del. Far min hadde hytte ved storsjøen men den ble solgt altfor billig........... Ønsker meg tomt midt imellom alt,men med bra muligheter til fiske i "nærområdet",slenger gjerne sekken på ryggen og går noen timer Er det noen som har noen gode tips el bekjente som vet om noen tomter så sifra ? Takker..
  7. Så det du sier er at dette ikke er et sted hvor en fluefisker burde kjøpe hyttetomt , men det er jo ikke langt fra Renaelva,trysilelva,glomma,ljøra,mistra,femunden,sølen eller mange flotte vann hvis man orker og gå litt ??. Skal opp til helgen en tur og se på tomten,drar med meg kjerring og lavu og tar en runde opp til renaelva(litt tidlig) menmen,er ikke så kjent i det området så jeg er glad for all info ?
  8. Lurte på om det er noen som vet om det er bra ørret fiske i dette vannet,skal opp og se på hyttetomt der og da er det jo en viktig faktor at det er ørret i det vannet\elvene ??
  9. Steinar E

    Kampåa

    Kampåa er ei fin elv,fisker der en del men det er mye smått. Anbefaler at alle som er der og drar opp småfisk tar livet av de og lar de "store" over 250 g får beholde livet.
  10. Steinar E

    Skogsmaur

    Var i r-åsen tor-lør,og fredag ble jeg bombadert av stokkmaur som hadde tatt vinga fatt,KNALL fiske fra kl 1 og utover. Ble 8 ørret,500-800 gram alle ble sluppet ut igjen Lørdag måtte jeg dra hjem men så en del vulgata som tørka vinga før dem ble slukt av ørret,fikk en på 300g.
×
×
  • Opprett ny...