Jump to content

sennaduc

Members
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var en tur ute på søndag. Gikk til et vann angt inne på Romeriksåsen hvor jeg vet det går fin fisk. Denne dagen var det tur med bikkja som var fokus, så fisketid var noe amputert. Hadde vel en times tid til fisking. Tok med meg 6er stanga, intermediate Line og streamer boksen. Dette skulle være et lurt valg! Resulatet ble 2 stk trill runde ørreter på henholdsvis 600g og 800g, samt en mistet og to kraftig lugg i flua. Oppserverte 4 vak. Dvs bra med action! Sesongen er ikke over før isen stopper en;)
 2. Leste akkurat på et annet forum, fiskersiden. Det ble tatt flere HA i indre oslofjord nå 1. Desember. Disse ble riktignok tatt på wobler ved dorging. Også alle på samme spot'n. Det foreligger en liten rapport på fangsten, samt bilder på den nevnte side. Spennende lesning. Særlig da vi er helt uti Desember.
 3. Hørtes ut som en ålreit tur, folkens! Var selv en ørliten tur i indre oslofjord rett før kveldsmørket kom. Bra med liv på plassen jeg var. Lite folk og mye fisk er ofte en fin kombo! Ble 3 øringer, alle i lett bekkuniform. Største var ca 2kg, så den var morsom. Mistet også en med grei størrelse. Fisket kun med oliven Runars deciver.
 4. Typisk det.. Endelig er en borre der, så ryker snøret. Antar noen ufine gloser ble utdelt? Var det indre- eller ytre fjord dette da? Har vært ute ca 20 ganger til nå. Ikke sett eller merket et fnugg til ha'n, så litt oppløftende var dette her.
 5. Utrolig moro å lese at flere har fått Abbor i år! Hvis det ikke blir for mye å spørre om, kanskje man kan skrive litt om hvor man fikk den? (feks "moss området") Kan gjerne skrive på om også, dersom man ikke ønsker å ta alt i plenum. Hadde tenkt meg en tur nedover vestfold eller østfold på bassjakt til uken, men er ikke særlig kjent med skjærgården der nede, ettersom min hjemmebane er indre oslofjord. Tar gjerne imot noen tips på pm om noen er villig til å hjelpe litt:) Skitt fiske, folkens!
 6. Vederbuk på flue er moro! Var en tur ute etter de idag. Vet om en fin plass i øyeren hvor det går mye stor VB. Ble ingen fangst, dog nære.. Falt av rett før håving etter en lang og morsom kamp! Tipper. Ca 1,5-2 kg. Fisker stort sett med tynne gule streamere. Dette har funket best for meg.
 7. Gledelig lesning, Runar! Etter to trege havabbor sesonger, regner jeg med at selv du hadde et lite innabords jubel da du øynet bassen i enden av lina? Håpe resten av oss også får kroket en bass eller to de kommende månedene! Nå er det i gang!
 8. Mye rykter, lite bilder.. noen på forumet må snart få dratt opp en borre, slik at mojoen virkelig setter inn her!
 9. Hei, De fleste Xxl butikker har dvdn. Pistus: melder du at det er dratt opp HA i år? (på østlandet)
 10. Fikk noen HA eller ikke? hehe Selv har jeg mistet èn i år, og det er det. Ikke bra. MEN jeg synes det er helt greit å dele plasser. Selv deler jeg gjerne med de fleste som spør, både pm og plenum. (LES: ikke da jeg har fått bekjed om å ikke videredele! Det handler litt om respekt.) Synes det er moro at andre får glede fra hva jeg vet/lært. Og selv blir jeg sjeleglad av å få noen "hete" tips. Oftest er det ikke bare plassen i seg selv som leverer, men man må vite hvordan fiske på den bestemte plassen, så de som på forumet kalles "ikke-seriøse" fiskere, vil kanskje oppleve plassen som dårlig/nedtur og ikke besøke den igjen, så det kan slå begge veier. Føler egentlig problematikken med fiskeplasser som er fine/ser fine ut er ikke å finne de, men å komme seg dit. Eiendommer, veier, parkeringer, etc etc.. Så kan man finne plasser med fine forhold og morsomme fiskelige utfordringer, men uten å tråkke på noen grinebiteres eiendommer o.l. har man kommet langt, så for meg handler det mest om tips og triks for å fiske "lovlig" på de fine plassene. Å stå på et sted hvor jeg vet folk har lyst til å komme å høvle meg ned ødelegger litt av fiskeidyllen for meg. Ta Hvaler som et eksempel. Utrolig mange flotte steder, men uten lokal kunskap og tips om parkering, stier å gå, ikke-sinte-hytteeiere osv, så opplever jeg Hvaler som vanskelig. Mine erfaringer på Hvaler har vært så som så. Funnet en kjempe plass der som har alt, men også hatt utallige bomturer hvor jeg nesten ikke har fått dyppa flua i saltet. Sånn sett er det nydelig om folk kan dele litt lett info om de ikke-direkte fiskeplassene, men gjerne litt om adkomst, eiendommer og parkering som et utgangspunkt for et området, så får man selv lete seg frem til gromplassen i det spesifikke området. Noe jeg synes er mye av moroa + at man lærer mye av plass-leting. Mulig mange får sjokk av å lese dette, men slik føler jeg det Happy fishing!
 11. Høres bra ut karer! Dette gleder enhver sjø-glad fiskesjel! Shzitt fiche alle sammen og måtte en borre snart havne på land!
 12. Kanskje et lite lyspunkt i havabbor tråden; Det ble tatt 1 bass i indre oslofjord forrige helg. Hørte også at det var tatt noen tidligere i sommer. Dette var ikke på flue, men samme det sålenge de befinner seg her.. Da er det muligheter
 13. Skjønner skjønner. Selv går jeg sjeldent med mere enn èn rigga stang. Orker ikke å ha for mye å tenke på Men godt å høre at flere har observert Multe litt rundt om, da får hvertfall de som har glede av multefiske prøvd seg litt.
 14. Hvordan har multefiske vært i sommer? Noen som har prøvd noe? Eller i hele tatt sett noe? (Bortsett fra broa i Tønsberg eller hvor det var observert flere multer på forsommeren).. Vet jo at HA-sesongen har vært elendig til nå, så Lars Vegas, du som har en multespot steinkast fra stuedøra.. Sett noe til disse skapningene på plassen i år? Eller har denne fisken også vært fraværende?
×
×
 • Create New...