Jump to content

ikke aktiv

Members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gratulerer med flott fisk! Kul snutt også Petter
 2. ikke aktiv

  Randselva

  Noen tar tørt også Vårflueklekker str 16.
 3. ikke aktiv

  Randselva

  En søt liten krabat fra stamfiske i fjor ;-)
 4. ikke aktiv

  Randselva

  Dette er tøft: Masse fisker tatt og en ny fang og slipp kultur er på god vei - også på høstfiske. Sjekk også Petter
 5. De som sier at andre er idiot, de er idioter de!
 6. Selvfølgelig Petter. Men trofekakking er en uting i mine øyne. gud vet hvor mange tonn trofefisk som havner i søppla tilslutt. :-\ Jeg synes det også er unødvendig å kakke en fisk for et trofé. Det er bare å ta bilde og mål slippe ut fisken, bestille en trofé etter mål og bilde. Men jeg tror å stå med pekefingeren er feil vei å gå. NJFF sin kampanje har vel heller ikke holdt mål.
 7. Det er vel helt opp til fiskeren selv om han vil kakke en fisk eller ikke? Så lenge han har lov? Å frede hunnfisk på høsten slik vi har gjort de siste årene i Randselva som en del av fiskeregler er greit. Om en fisker har lov og vil ha en hannlaks på veggen - vær så god! Så det er sagt så slipper jeg ut 99% av all fangst, men det er mitt valg.
 8. I dette frie landet kan folk ta de troféfisker de personlig ønsker. Om man vil kakke eller ikke er en personlig sak. Vi har større problemer som kraftverk og oppdrett i vårt langstrakte fiskeland. Petter
 9. Jeg binder kropp av påfuglher/ice dub, ryggskjold av foam og CDC til bein. Jeg binder også inn litt hvitt/fluorgrønt polygarn på toppen for å lettere se flua i mørket.
 10. I slike tilfeller har jeg hatt god hell med en liten bille i str 16-18. Dette er ingen fasit, men det har fungert under lignende forhold for meg.
 11. Takk for oppdatering, jeg ringer på tirsdag jeg da.. Petter
×
×
 • Create New...