Gå til innhold

Lykkja

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Her er et par som brøt den magiske grensa i sommer. En sommer som har vært relativt RÆVVA på fiskefronten. Ørreten med grei kondisjon (52cm, vekt ukjent) ble tatt på nymfe etter at jeg hadde stått og sett på den og kompisen i en time. Denne fisken ble forøvrig tatt igjen dagen etter av en kompis. Ørreten med relativt dårlig kondisjon (54cm, vekt 1,9 i håven) ble tatt på SC.
  2. Jasså, Steinulka, du har fønne go'plassen! Regne med at æi ska få lurt tu ræi noen tips i sommer:) Vi må vel endelig få til en tur att? Gratulerer! Lykkja
  3. Her følger en bildeserie fra en av sommerens koseligste turer. Hvor dette er vet nok alle og en hver... Årets sesong i denne elva var heller laber. I følge rutinerte fiskere herfra har det blitt sett få riktig store fisker. På denne turen spottet vi vel et par fisker som dro seg mot kiloen, mens de aller fleste var 250-500g. Normalt burde vi sett noen rugger og flere rundt kiloen, men det har som sagt vært dårlig i år. Har vel 5-6 turer i denne elva i år og kun sett 1 fisk som har passert kilosgrensa med glans. Men spiller det egentlig noen rolle? - det er jo fantastisk flott der! (Hmm...bildene bør sees nedenfra og opp for kronologisk rekkefølge:)
  4. Hallois! Ble ikke den helt store sesongen siden jeg er relativt fersk i dette gamet. Men jeg har da funnet ut hvor den står. Noen nydelige elver for spotfiske har jeg også funnet meg. Ble mye prøving og feiling og repetering av dette... Har fått opplevd følgende i min andre sesong: Min første laks 3kg, mine første sjøørreter (2 bikka kiloen), min hittil største harr 1,1kg og ørret; ja hva med den...7hekto... Neste år...da!!
  5. Er du glad i å gå? Jævlig glad i å gå? Prøv Anjavatnet og elva som renner ut derfra. Kongevatn med grunne viker og fine odder. Hva med ei fluefanget røye på 3-4kg? Anjavasselva er heller ikke å forakte. Feitere ørret skal du lete lenge etter og ei elvefanget røye er vel heller ikke å forakte?
  6. Hallow! Fluefisker fra Aukrust-bygda melder seg til tjeneste. Hadde vært interessant å komme i kontakt med andre likesinnede som bor på fjellet. Vi er ikke mange akkurat...
  7. Hva med å ta en liten biltur sørover til Alvdal? Sølna er absolutt ei elv som anbefales på det varmeste!
  8. Er det noen som har litt erfaring med fiske i Trondheimsfjorden, helst rett i nærheten av Trondheim? Jeg er ei innlandskrabbe fra indre østlandet (sju-og-tredve mil nordover, litt øst og oppover...) skulle gjerne hatt noen tips om tid og sted.
×
×
  • Opprett ny...