Jump to content

Kjell Meiningen

Medlem NFF - 2017
 • Content Count

  907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kjell Meiningen last won the day on December 5 2017

Kjell Meiningen had the most liked content!

About Kjell Meiningen

 • Rank
  Aktiv
 • Birthday 07/12/1962

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Treff prosenten på bilder av vakene fisk er lav veldig lav . Skulle gjerne hatt med mere av fisken i dette bilde , men den gang ei. Man får bruke fantasien på resten . Bilde er ikke fra 2019 men 2017 men det får gå .
 2. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 0/100 Min tid 18 sekunder  
 3. I år bestemt jeg meg for å prøve å fange stor vakende Ørret på brikka i stedet for flua ,sånn bare for å gjøre det enda vanskeligere , har et sted som kan gi den muligheten vis du treffer på forholdene men der er jeg bare en uke eller to i løpet av sesongen . Fikk en sjangs på en brukbar fisk som tok noen vak den nest siste dagen. Sånn gikk det , håper på flere sjangser til neste år :). Tre bilder i serie i samme vaket .
 4. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 37/100 Min tid 97 sekunder  
 5. Husker fortsatt min første klype snus etter og ha holdt opp i 10 år , følelsen av å sveve oppunder lavotaket en regntung høstdag for 7-8 år siden . Har aldri angret meg for å ha startet på igjen ,for ikke mye kan måle seg med snus,kaffe,fuglekvitter ved elvekanten tidlig på morrakvisten . For man må jo ha lov til å kose seg litt også og ikke bare ha det gøy . . Syntes faktisk de to siste åra jeg holdt opp var de værste ,antageligvis for det da allerede hadde begynt å spire og gro ett lite frø om og kanskje begynne igjen .Motivasjon har liksom en tendens til å avta over tid Sikkert ikke et sånt innlegg dere ønsker i denne tråden men det er min historie ,ikke noe å være stolt av kanskje men mitt valg . Ønsker dere lykke til videre med røyke/Snus sluttet.Det står respekt av det . STÅ PÅ !!!
 6. Det skal jeg få sjekket ut ,takk Rampen Hilsen Kjell Meiningen
 7. Jeg har også blåst ett par kamere på mitt Downmat underlag ved og pumpe det for hard opp sammtidig som jeg har en brutal måte og snu meg på når jeg sover (konas ord .Så erfaringen må være ,ikke pump inn for mye luft Hilsen Kjell Meiningen
 8. Ørret .Etter noen dager med Real er denne varianten en høydare .Vitløksmør på fisk , løk og kryddersmør på brødskive.
 9. Beste jeg har lest på lenge . Begynte og ulme litt i fiskefeberen igjen og det er en stund siden sist .takk som deler Robban Kjell
 10. Jekla bra Skarpen, hvilken Astrotracker er det du bruker ? Kjell
×
×
 • Create New...