Jump to content

Oddgeir

Members
 • Posts

  160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Oddgeir last won the day on November 9 2014

Oddgeir had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mye microlyr vertfall. Vet ikke om stor sjøørret jager den. ?
 2. Tregt om dagen. Fått på lopper fiska med smårykk. Sild som dras inn med begge henda så fort som mulig. Fikk en isted på sandfarget reke.
 3. Storfisken uteblir. Forsåvidt det meste av fisk egentlig. Har hatt besøk av en kompis nå i to dager. Vi bestemte oss for å utforske hvaler og kråkerøy. Fiska i 2 dager der. Innaskjærs begynte det, mye mudder. Så et par fisker og fikk det som skulle vise seg å være turens største fisk (litt under kilon). Dro etterhvert lenger ut og gjennom tunnelen. Fiska der til det ble mørkt. Hadde kontakt med et par fisker og fikk se en kjempefin fisk som lå å rulla i overflata fremfor en odde. Den ville ikke ta. Men det var mer enn nok med smålyr som beit på. Til tider var det lyr på hvert kast, ble en skikkelig plage. Kompisen hadde på en bra stor fisk som klarte å slå seg løs igjen. Neste dag startet vi uttaskjærs og fisket oss flere kilometer hver vei. Ble lange avstander fikk en hver sin liten tass på 120g. Så ett par fisk og hadde en kjenning eller to, uten at det ga noe uttelling. Gikk tilbake til bilen og hentet mat og stilte i stand et lite pølsebål. Etter mat gikk vi motsatt vei og fiska både kiler, strekker og nes. Lite liv forutenom en fisk som sto på grunna å vaka. Fikk ikke til å dømme str på den. Fikk så tre små etter det. Turen endte med en 35min lang kappgang tilbake til bilen. Så etter 2 hele dager i fjærsteinene ble det totalt. 7 ørreter 2 over 200g. Skjønner ikke hvor fisken er eller hva den tar. Prøvd lopper, sild og reker. Mudder, stein og berg. Innaskjærs og uttaskjærs. Dypt og grundt. Langt og kort. Kjapt og tregt. Lyst og mørkt. Nå blir det 1 uke karantenetid på meg vertfall
 4. Var en liten tur ute å fiska i nærheten av Engelsviken i går. Litt farga vann. En og annen fisk i overflata. Fikk 2stk mista en og noen som snudde ved føttene mine. Fikk fisken på rekeimitasjoner.
 5. Okei. Var det jeg trodde ja. Elns står for eller noe sånt.
 6. Hei. Noen som husker fredningstider på sjøørret i sjøen i nabolandet vårt?
 7. Oddgeir

  Stang og fluer

  Da har du kort vei til gode fiskeplasser vertfall:)
 8. Oddgeir

  Stang og fluer

  Flotte fluer. Hvor i østfold holder du til?
 9. Ikke verst. Gratulerer Langt ut? I området vi traff hverandre sist?
 10. Har vart ute to kvelder på rad nå. Uten å lykkes. Men når reisefølget får fisk i bøtter og spann så må det nok stå på fiskeren at jeg ikke får noe. Har fisket på plasser ut mot åpent vann og med mye strøm som går tett intil land. Plasser mellom moss og fredrikstad. hva fisker folket med for tiden og hvor dypt? Selv fisker jeg fast int og mye byttefisk i duse farger.
 11. Fast intermediate. Eneste snøret jeg har forsåvidt.
 12. Har vært på hvaler og skjerhalden et par ganger i det siste. Men vært dårlig. En og annen liten bare. Mye plagsom horngjell.
 13. Noen som har fisket på hvaler i det siste? Eller fredrikstadområdet?
 14. Greyline kommer med 2 topper. Hel enda dog:)
 15. Blindfiske gjelder hele året for meg. Skulle det sprette noen fisk så kaster jeg nok i det området da. Men i 95% av tilfellene fisker jeg på plasser jeg ikke ser fisk. Bare vet de er der
×
×
 • Create New...