Jump to content

Oddgeir

Members
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Oddgeir

 1. Mye microlyr vertfall. Vet ikke om stor sjøørret jager den. ?
 2. Tregt om dagen. Fått på lopper fiska med smårykk. Sild som dras inn med begge henda så fort som mulig. Fikk en isted på sandfarget reke.
 3. Storfisken uteblir. Forsåvidt det meste av fisk egentlig. Har hatt besøk av en kompis nå i to dager. Vi bestemte oss for å utforske hvaler og kråkerøy. Fiska i 2 dager der. Innaskjærs begynte det, mye mudder. Så et par fisker og fikk det som skulle vise seg å være turens største fisk (litt under kilon). Dro etterhvert lenger ut og gjennom tunnelen. Fiska der til det ble mørkt. Hadde kontakt med et par fisker og fikk se en kjempefin fisk som lå å rulla i overflata fremfor en odde. Den ville ikke ta. Men det var mer enn nok med smålyr som beit på. Til tider var det lyr på hvert kast, ble en ski
 4. Var en liten tur ute å fiska i nærheten av Engelsviken i går. Litt farga vann. En og annen fisk i overflata. Fikk 2stk mista en og noen som snudde ved føttene mine. Fikk fisken på rekeimitasjoner.
 5. Okei. Var det jeg trodde ja. Elns står for eller noe sånt.
 6. Hei. Noen som husker fredningstider på sjøørret i sjøen i nabolandet vårt?
 7. Oddgeir

  Stang og fluer

  Da har du kort vei til gode fiskeplasser vertfall:)
 8. Oddgeir

  Stang og fluer

  Flotte fluer. Hvor i østfold holder du til?
 9. Ikke verst. Gratulerer Langt ut? I området vi traff hverandre sist?
 10. Har vart ute to kvelder på rad nå. Uten å lykkes. Men når reisefølget får fisk i bøtter og spann så må det nok stå på fiskeren at jeg ikke får noe. Har fisket på plasser ut mot åpent vann og med mye strøm som går tett intil land. Plasser mellom moss og fredrikstad. hva fisker folket med for tiden og hvor dypt? Selv fisker jeg fast int og mye byttefisk i duse farger.
 11. Fast intermediate. Eneste snøret jeg har forsåvidt.
 12. Har vært på hvaler og skjerhalden et par ganger i det siste. Men vært dårlig. En og annen liten bare. Mye plagsom horngjell.
 13. Noen som har fisket på hvaler i det siste? Eller fredrikstadområdet?
 14. Greyline kommer med 2 topper. Hel enda dog:)
 15. Blindfiske gjelder hele året for meg. Skulle det sprette noen fisk så kaster jeg nok i det området da. Men i 95% av tilfellene fisker jeg på plasser jeg ikke ser fisk. Bare vet de er der
 16. Stilige greier vertfall:) Kan bli artsfisker av mindre
 17. Årnes. Skarsvåg. Vassfjordholmen. Klauvodden. Plasser med fisk. Usikker på fisket der oppe på denne tia. Mulig du må måke deg frem:)
 18. Liten fil fra lørdag. Klart lavt vann og sol. Mørkt det siste klippet der da.
 19. Om du kjøper airflo så husk å vask i zalo for så å sette inn med synk dressing. Ellers flyter det dem første turene. Dra snøret gjennom en klut ganske hardt.
 20. Ble en tur i går. Ekstremt lite vann. Fiska lenge før det tok av og ble 6stk på rappen. 5 300gr og 1 på rett under kiloen tipper jeg. Hadde fine følgefisker tidlig på dagen. Og masse lugging, men ikke en eneste av dem satt.
 21. Har fisket smålaks i mindre elver med flytsnøre før. Går helt fint det. Brukte fortyngede fluer da. Ellers så fisker jeg med en sekser i sjøen. bruker Airflo Ridge fast intermediate 6/7. (mellomting mellom 6er og 7er snøre) Ville anbefalt deg et 5/6 intermediate snøre. Men om du og bruker stanga til tørrfluefiske så er det nok bedre med et flyt snøre
 22. På tur hjem etter en liten morgentur til Nærsnes. Ble 2 lyr og en 600 grammers. Hadde på en ørret til, men den kom seg av flua. Kollegaen min fikk 3 ørreter. alle rundt halvkiloen.
 23. Oddgeir

  Gopro 3?

  Takk for svar. Sålenge det ikke skader kameraet så er det jo greit.
 24. Oddgeir

  Gopro 3?

  Noen som har erfaringer med billig batterier fra ebay til sitt gopro 3? Ser at noen har 1300Mah og noen har 1050mah. 1050 er det på mitt originale. Tenkte å kjøpe et par batterier, men vil ikke bruke så mye på det.
×
×
 • Create New...