Gå til innhold

Håvard-V

Members
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Håvard-V

  1. Vet ikke om det bare gjelder meg, men noen artikler på forsiden forbundet med fluefiskesiden (f.eks. "Roberts årskavalkade", og "En dag i ørretparadis") krever et maratons lengde scrolling for å nå bunnen. For hver gang jeg ruller musehjulet kommer jeg omtrent 2-5 linjer videre i teksten. Småpirk kanskje, men litt irriterende er det. prøv denne http://www.fluefiskesiden.no/magasinet/roberts-arskavalkade/
  2. Gleder meg til å se resten av dette her! Vanvittig bra! Det ser ut som om det var en vellykka tur.
  3. Rare greier. Blir dette den nye hotspoten i Bergen? Var visstnok satt ut ørret mellom 400g og 1kg. http://www.ba.no/nyheter/article7346762.ece
  4. Hvorfor han er så skråsikker på at det er samme fisk han har sett ukevis senere skjønner jeg ikke.
  5. Håvard-V

    Fortom ryker

    Slik jeg har opplevd det er det ikke piskeslaget som er årsaken til at flua forsvinner, men heller at den lyden kommer når du allerede mangler flue.
  6. Om du føler deg usikker kan du gå gjennom steg for steg slik det står i denne brukerhåndboken: http://www.guideline.no/filestore/Download/ReelmasterLA_manualHIGH.pdf
  7. Beste fluefiskebloggen jeg har lest . Insektsinnsamlinga i "Insekter"-inlegget var genial.
  8. Er det en jazz & flyfishing-sang, eller fra et annet prosjekt?
  9. Flott video Håvard! Innhold, bilde, og ikke minst lyd, alt top notch!
  10. bibo - ambivalence avenue Kan ikke annet enn å digge både artistnavnet og sangen.
  11. Kan dette bli den nye dillen/nisjen innenfor fluefisking?
  12. Takk for innspill folkens. Nå har jeg noe å tenke på.
  13. Hvilke Danielsson-sneller er det snakk om da? F3W?
  14. Kan ekspertpanelet anbefale noen sneller til bruk i saltvann. Jeg har tidligere bare brukt samme snelle overalt, og det funker jo forsåvidt greit, men er gira på å ordne meg egen snelle til bruk i sjøen. Det trenger ikke å være det aller fineste, jeg har liksom ikke tenkt å bruke så vanvittig mye penger, men jeg vil gjerne ha noe skikkelig.
  15. Jeg lurer på om det er noen her som har fisket en del i området. Jeg og noen kompiser planlegger å ta noen dager i og rundt hjelmelandsheiene. Jeg har hørt røverhistorier om gode fiskevann i området, men har aldri prøvd meg her selv. Hvis noen har tips om gode plasser å fiske med flue så tar jeg dem imot med stor takk. Ps: Det trenger forsåvidt ikke å være i Hjelmelandsheiene, men i den delen av ryfylke iallefall.
  16. Mange takk for innspill.
  17. Er det flere som kaster seg på Lars sin anbefaling om #5 over #4, Vurderer en competitionstix #4 ettersom den kan handles såpass billig.
  18. Tusen takk for tips. Forresten når jeg først er i gang med å spørre og grave. Tror dere overgangen fra en #7/8 til #4 vil være vanskelig, med tanke på kasting? Jeg føler meg ganske habil etterhvert, men har sjelden prøvd andre stenger.
  19. Takk for tipset, jeg hadde i grunn tenkt meg noe litt billigere, har sett reelmaster 4-6 til 800 kr. Hvis jeg kan spare en femhundrelapp gjør jeg gjerne det hvis det ikke er sånn kjempestor kvalitetsforskjell.
  20. Heisan godtfolk. Jeg er fersking på forumet og relativt fersk i fluefiske-gamet. Jeg har viftet med flua et par somrer, men det er mye jeg ennå ikke har peiling på. Jeg tenkte derfor kanskje å høre om det er noen lure tips å få angående ny stang og snelle. Jeg har fisket med en #7/8 stang i et par år, men fisker stort sett bare innlands. Så jeg tenkte å gå til innkjøp av en #4 eller #5. Det er ikke så veldig spennende å fiske småfisk på en såpass solid pinne jeg bruker nå. Jeg må og ha meg ny snelle, og har sett en del på Guideline Reelmaster, slik jeg forstår det er dette god snelle for pengene. Det jeg egentlig undrer mest over da, er hvilken størrelse på snelle jeg burde gå for. Jeg har tenkt å begynne å prøve meg litt på Sjøørrettfiske også med den stanga jeg har nå. Vil det være lurt å kjøpe en litt større, eller litt mindre snelle, eller har det ikke så mye å si? Tar gjerne imot tips om andre rimelige sneller forresten.
×
×
  • Opprett ny...