Gå til innhold

Flueole

Members
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://home.no.net/oletm
  1. Et fisketreff i Etne hørtes spennande ut! Frette-elva er ei veldig fin elv ja, men fisk over 200 gr er stooor fisk hvordan er fisket i Etnefjella? Isen er vel gått nå?
  2. Johnny Lang - Give me up again Stort talent og konge sang!
  3. Skal være mulig å få sjøørret på tørt. har lest dette tidligere og har faktisk hørt om noen som KUN fisker tørt etter sjøørret i sjø. Men dog ikke kun dead drift. Har også hørt at til tider spiser sjøørreten tørt i sjøen. Og er mulig å få på standard tørrfluer! Husker ikke hvor jeg har lest dette desverre eller hva som sto der spesifikt.
  4. Ganske enig. Rekner med at det er de store fiskene du tenker på. Jeg fisker i alt for mange vann der det burde vært tatt ut mere fisk. Og ta ut en hunnfisk f.eks kan i noen vann være bra. Også på hardangervidda er noen vann overbefolket. Catch & release er for meg forvaltning. Bare så det er sakt, rekner med du tenker det samme som meg, ville bare sette det på spissen:)
  5. Hehe... Ja mye morro både i fantasien og virkeligheten om natten. Lett avsporing....
  6. Hehe.. ja hva skal man si, kan si at jeg ofte får snøre i bånn på natten iallefall :?
  7. Etter Oah hela natten fredag til lørdag og en fin ørret på 1250g henger jeg meg på hermansen jeg og:)
  8. Nymfer er vel imitasjoner av levende nymfer. Våtfluer er vel som oftest fantasimønstre eller mindre streamere.
  9. Jeg mener iallefall det er vanskligere når det er så varmt. Men dager med overskyet og gjerne litt vind, og så klart morgen/kveld kan hjelpe på!
  10. Ja det kan nok stemme. Glimrende! Tar muligens en tur til Skien om noen uker.
  11. Den elva har fiska litt i, veldig fin elv. Har kun mista ein fin ørret på sluk der for noen år siden, veldig vanskelig elv. Men jeg fisker der hver gang jeg er på besøk hos broderen! Finnes det vulgata i elv da?? Har du lyst å guide en gang i sommer??
  12. 1. Jeg har et snøre med er rødt felt som viser at nå er det på tide å kaste. Bruker å ha den røde markeringen et stykke ut av fra siste ring. Tror det bare er en 10-15 meter. 2. ja. 3. ja. Sliter ofte med at jeg blir ivrig og tar stanga for tidlig frem slik at jeg mister mye kraft når jeg tar siste trekket fremover. 4. Ikke så langt tror jeg, kanskje en 15 cm?? 5. Habil? aner ikke.. er ikke fluekaster, men fluefisker. Føler ikke at kastinga er noe begrensning iallefall. #4? har #3/4 stang og 4 snøre. Kaster OK langt med i greie vindforhold.
  13. Deam!! det fristet!! (bilder fra blogg) Får prøve hovden en gang i sommer tenker jeg!!
  14. Jeg fikk iallefall fisk på denne Er den som er beskrevet ovenfor...
  15. Opplevde sværming av store svarte maur str 10 igår i østmarka. Fisken var helt vill og plasket noe sinnsykt!! Var også store fisker som var oppe. Ble en 300g og en liten tass. Nå skal det bindes flere, den flua jeg fikk fisk på var krok str 10, svart chenille som formet mauren, og hanehackel. Stor antron vinge. Så orginalene ofte kavet med vingene som en trekant, så kan være lurt å binde noen med vingene litt ut. Kom dere ut!! det skal jeg iallefall!!
×
×
  • Opprett ny...