Gå til innhold

tarrator

Members
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://tarrator.spaces.live.com/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. tarrator

    Nea

    Jeg vil ikke anbefale nea til noen. Mengder med små settefisk, noen steikerta og sjelden noe bedre. Reklamen rundt elva er sterkt overdrevet. jojo kjøring av kraftverk, nedre deler har enten svært høy eller svært lav vannstand. Øvre deler i selbu har stort sett veldig lav vannstand slik at det blir stillevannfiske.
  2. Det er vel ikke så mange som prøver nå for tiden.
  3. Anbefaler heller å dra til Nidelva enn Nea for å fiske ørret. Etter mange års fiske i Nea syns jeg bare den blir dårligere å dårligere, i tillegg til særdeles overpriset. Vil ikke tro den tåler en ettergåelse av utsagnet Europas beste ørretelv.
  4. Synd at det kryr av gjedde rett utenfor utløpet av elva.
  5. Var en tur i Nidelva idag. Svean og Tanem. Observerte 2 døgnfluer og noen vak. 0 fisk men mange fine kast
  6. Jeg har mest erfaring med Loop snører så det blir litt reklame for disse. Av og til passer ikke klasse på stanga og klasse på snøret helt optimalt. Men kjøper du et snøre av samme merke (Loop) vil det passe og min erfaring er at loop stengene passer best med et snøre av samme klasse. Det har jeg erfart gjennom å hatt deltidsjobb med salg av Loop utstyr. I tillegg har jeg stort sett Loop selv. Men stort sett skal jo andre merker i klasse #5 passe bra. Alltid en fordel å prøve snørene først selvfølgelig. Anbefaler Loop Opti Stream. Kort klump, spenner opp stanga raskt og du slipper å ha mye snøre ute. Passer dermed fint når det er ikke er så mye plass til baksleng. Perfekt til underhåndskast, ikke like bra til tørrfluefiske pga fremtung klump, men fungerer tilfredsstillende til det også. Jeg bruker dette på min Yellowline i # 3. Dette er samme konseptet som Guideline Presentation. Agdars Sportsfiske har disse til en bra pris 449,-. Tilnærmet halv pris. Dette er mitt førstevalg og alle jeg har anbefalt dette har vært fornøyde. Vil du ha et glimrende tørrfluesnøre, med lang klump er Loop Opti Stillwater perfekt. Lange kast og fin presentasjon Agdars har det også til samme pris. Men vær oppmerksom på at dette ikke passer til underhåndskasting. Jeg har alltid med en snelle i klasse # 5 med dette snøret. En mellomløsning er Loop Multi Flyt. 399,.- på nettbutikken til Agdars. (også tilbudspris) Fungerer bra i alle situasjoner, men ikke like bra som de mer spesialiserte snørene. Jeg bruker dette som mitt faste snøre på Loop Greyline # 5
  7. Hei Petter. Jeg har fisket mye på Malvikodden, men det er første gang jeg har hørt om at noen setter garn der. Oppfordrer deg til å ringe lensmannskontoret eller statens naturoppsyn neste gang du ser dette.
  8. Typisk blir det lite igjen til den "vanlige" kreditor. Varene selges ut til sterkt rabatterte priser og mye av pengene derifra vil gå til å dekke offentlige avgifter og skatter, resterende lønn, bostyrer. Og siden det var en styrt avvikling var det ss lite midler fra før av. Dvs lite igjen på normale leverandører som f.eks. tundraoutdoor. Blir jo bare spekulasjon i dette tilfellet, men jeg vil anta at dette er slik det ofte er.
  9. Trist at Prima Villmarksliv føyer seg inn i rekken av sportsfiskebutikker som ikke klarte seg. Som nevnt her inne oppfordrer jeg alle til å benytte de lokale sjappene i stedet for XXL osv. Kjedlig om vi ender opp med kun dette.
  10. Er dette den elva som renner inn i selbusjøen ? Er visstnok bare småfisk.
  11. Hei Hvis dere prøver å kamuflere hvor denne plassen er bør det gjøres bedre. Skal ikke så veldig mye til for å finne ut hvor dette er ut ifra det dere har skrevet.
  12. Bekken på Ranheim er vel Vikelva? Hvilken bekk på vikhammer er det du tenker på? Ad fiske i fredningssonene ville jo det beste ha vært om man hadde fredet for alt fiske, men det er jo forskjell på om man driver meietefiske etter sandflyndre eller om man denger sjørretstreamere.
  13. Men Igor. Hvis du skal tolke fiske etter "andre arter" --- så er det vel ingen tvil om at å fiske etter sjørret ikke er tillatt. Noe som man i realiteten gjør.
  14. Hvordan er det med fiskekort der?
×
×
  • Opprett ny...