Jump to content

Olav Nikolai

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Olav Nikolai last won the day on March 18 2015

Olav Nikolai had the most liked content!

About Olav Nikolai

 • Rank
  Nykommer
 1. Takk for svar folkens. Jeg får finlese forslagene her og se om det blir tid. Prosjektet må være ferdig innen 1. desember, så det kan bli litt knapt. Jeg oppdaterer tråden dersom prosjektet blir realisert!
 2. Hei folkens, Jeg har et prosjekt på skolen hvor vi skal bruke og bli fortrolig med naturmaterialer, og bygge/lage noe. Jeg tenkte å slå to fluer i en smekk og lage en enkel flue/fiskestang, men det er noen forutsetninger for at prosjektet kan realiseres: - Materialene til selve stanga må finnes i norsk natur - Tidsbruk: maksimalt 30 timer - Stanga burde være brukelig til å kaste ut en line 5-10m uten å knekke, men funksjonsevnen trenger ikke være noe utover det - Stangringer og snellefeste kjøpes separat Noen spørsmål jeg sitter med: Er det overhodet mulig uten at det blir for omfattende? Kan man lage en flue/fiskestang av materialer man finner i norsk natur? Er det noen som har erfaring med å lage en fiskestang helt fra bunn, som ikke er av bambus? Alt av tips til materiale og fremgangsmåte, eventuelt en god begrunnelse for at dette ikke er mulig taes i mot med stor takknemlighet
 3. Gode imitasjoner på øyenstikkerlarver (gjerne robban sin versjon) og marflo (gjerne den versjonen på oppstrøms) ønskes kjøpt, da jeg ikke har turt å begynne på den delen av hobbyen enda. Ønsker 10-15 fluer, avhengig av pris. Ta kontakt på PM med tilbud.
 4. En dagstursekk/slingpack festet på tursekken høres genialt ut. Har forsåvidt savnet en dagstursekk når jeg har vært på lengre turer også. Takk for gode svar folkens!!
 5. Tenker hovedsaklig på en uke og oppover, men er ute etter tips i alle former. Hva er det som ikke skal med? Generelt pleier jeg ha med to stenger i ulik klasse og dermed to ulike sneller med ekstra line(på spole) til begge. Deretter 3-5 fluebokser, tippets, tappert fortom, nippet, lim, drydip osvosvsov
 6. Den så ålreit ut. Pakker du bare alt fiskeutstyr i den, for så å pakke den i/på tursekken?
 7. Hei godtfolk, Jeg er generelt en lite organisert fyr og har huset fult av roteesker og altmuligposer. Det eneste jeg har kontroll på i livet er flueboksene Så.. hvordan organiserer dere alt mikkmakket man egentlig ikke trenger, men alikevell tar med i tilfelle rottefelle på lengre turer? Tenker da hovedsaklig på alt av småting, sneller osv. Alt av tips, triks og ting som gjør det lettere å ha kontroll på alt utstyret taes i mot med takk. Jeg har frem til nå hatt alt i en sliten, gammel fellekjøpetpose, som jeg tenkte skulle få lov å pensjoneres. Olav
 8. Ser etter en streit snelle til min LTS Zalt #6 som skal brukes på fjellet og på vindfulle dager. Holder det med Liquid 2 når jeg skal kjøre både #6 og #7 liner på den? Vil evt en liquid 3.5 virke for stor?
 9. Prøv å kontakt en Guideline forhandler først, send meg en PM om det ikke går
 10. Det var høsten 2014, så under 1 år siden. Dersom det ikke løser seg, kan jeg vurdere å selge deg min billig Den er kun backup stang for min del.
 11. Det samme skjedde med meg, med akkuratt samme stang. Jeg dro til en Guideline forhandler og de bestilte ny del for 500kr. Det er garantien til Guideline. Forhandleren som bestilte ny del for meg var ikke den samme som jeg kjøpte den hos og jeg hadde ikke kvittering, så det er absolutt håp.
 12. Olav Nikolai

  Halla Elvis, Prøvde å sende deg PM, men innboksen din er full.
 13. Blir det noe nytt treff nå som våren fester taket?
 14. En sann glede og kunne være til hjelp NetjoN!
×
×
 • Create New...