Gå til innhold

Per I

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Per I

    Insektguiden app

    Heisan:) Jeg gikk over fra apple til android tlf nå og finner ikke app'en. Har prøvd denne linken uten hell: http://www.hooked.no/promo/insektsguiden/ Noen som vet råd ?
  2. Per I

    Favoritt!

    Guideline Fario 8'6 #5 med presentation-snøre. Har bare et par sesonger med fluefiske på samvittigheten og er ingen gammel-ost innen faget, men kastinga løsnet endel i år med ei mykere stang slik som denne:) Knall stang i mine øyne! FARIO 865 | 8’6” | #5 | 4-piece Med denne stangen oppstår et nytt begrep - Smygfiskefemmern! Denne får de fleste 5'er stenger til å virke som en 7'er! Utrolig følsom, dyp og lettkastet. Et førstevalg når du ønsker en lett, delikat 5'er til finfiske i vann og elver. Vi anbefaler Presentation snøret på denne.
  3. Spennende! Er det noen som kan si litt om hva man bør fokusere på? Veien er vel kort til mark og dupp igjen hvis far svikter med pedagogikken..
  4. Takk for svar:) Skal sjekke ut testene! Edit: Testen av Ephemera 4# ligger vel kanskje kun i papirutgave? FInner ingen på nett. Hvilken utgivelse var dette?
  5. Hei. Er det noen her som har erfaring med disse stengene i klasse 4 ?
  6. Per I

    Tyrili

    Støtter denne!
  7. Ok, takk for svar Ser det er flere som nevner Hends camou fortom. Prøve denne da kanskje!
  8. Heihei! Må bare blåse nytt liv i denne tråden! Er det noen som har erfaring med stealth gray fortom og Fluoro stealth spiss fra TIEMCO ?
  9. - Hvor lenge virker "hall" ? Snakker vi timer, dager eller kanskje uker?? - Går det an å spare/lagre opp hallet for lengre fisketurer?? - Hvordan skal "HAll" flettes inn i en samtale der en samtidig sier man tenker seg ut for å fiske??
  10. Per I

    I Flueboksen?

    Takk for gode tips folkens Knallfin steg for steg Waffern Skal se å få bundet noen av de ja. Skal prøve å holde post nr 3 som en slags oppdatert "må-ha-i-flueboksen-liste"
  11. Per I

    I Flueboksen?

    Takk for tips Vi får se hva Waffern mener om foam da:) Ser veldig fin og anvendelig ut den svarte foamen samt at den kanskje gir ekstra flyt der det behøves, men det sikkert flere veier til Rom her også. Har montana og et par woolybuggers i boksen ja, men vet faktisk ikke hva de skal etterligne.. Libellenymfe skal jeg sjekke ut!
  12. Per I

    I Flueboksen?

    Supert, det hadde vært knall! Stikker inn på nærmeste nettbutikk og bestiller svart foam
  13. Per I

    I Flueboksen?

    Takk for supert svar Waffern Maur og dansefluer har jeg ikke i boksen, så det skal jeg så absolutt få gjort noe med! Da er man forhåpentligvis rustet til sesongstart hvis disse imitasjonene er på plass! ------------------------------------------------------- Oppdateres: Mai - tidlig juni: - Mygg (Larver, klekker og voksen) - Dansefluer http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=32166.msg521235#msg521235 - Baetis rhodani - Marginata+Vespertina - Maur Juni: Vulgata (stille vann) / Danica (elv) http://www.fluefiskesiden.no/index.php?option=com_content&view=article&id=262:vulgata-klekkern&catid=34:dognfluer&Itemid=59 Juli: Bibio http://www.fluefiskesiden.no/index.php?option=com_content&view=article&id=105:jk-bibio&catid=41:landinsekter&Itemid=64 Streamere: Woolly bugger Nymfer: Harehørenymfe phesant tail nymph
  14. Per I

    I Flueboksen?

    Sesongen nærmer seg og her sitter jeg og vrir meg og lurer på hvilke fluer jeg absolutt skulle ha bundet.. Er rimelig fersk enda og skulle gjerne hatt noen tips. Hvordan planlegger dere fyllinga av flueboksen(e) ? Hva fylles de med? Er det less is more som gjelder eller er det helgardering med overfylte fluebokser i hvert et lite hjørne av fiskevesten? Hva er deres strategi? Hjeeelp
  15. Puh! I det siste har jeg tømt sparegrisen på 102y og 111 så dette er gode nyheter
×
×
  • Opprett ny...