Jump to content

o-lav

Medlem NFF - 2017
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About o-lav

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har prøvd 3mm ringer, men de synker lett, så de virker ikke så anvendelig ved tørrflue-fiske ? Kanskje mindre ringer flyter bedre - gjerne med litt fett ? Trileneknuten fra Rio-videon - ble ikke den kalt slukknuten i Napp og Nytt .. Knyter den på alt som har plass til 2 runder i krokøyet og oppleves tryggere in klinsh.
 2. For er par elver jeg fisker i så er det målestasjoner nedenfor et par tre kraftverk, og kan nok være nyttig for laksefiskerne nedenfor, men det sier lite om forholdene for ørretfiske lenger opp i elvene for tunellvann er jo innblandet. Når er tempen i godvannet innpå skogen blitt passe? Jeg tenkte at teknologien for å bygge sensorer nå burde få ned kostnadene slik at foreninger og privapersoner har råd, og lurer på noen hadde begynt å jobbe med dette. Kanskje har noen laget/vet om en boks som bruker f.eks. IR til temperaturmåling på vannflaten, avstandsmåler for van
 3. Hei, Et det noen som driver med måling og fjernavlesning av forholdene i elvene og vannene rundt om ? Jeg tenker at det finnes nok teknologi av type ip-kamera og sensorer for temperatur og kanskje vannstand som kunne vært på nett og gjort det mulig å kartlegge forholdene og planlegge turene til elva litt bedre ?
 4. Noen som gjenkjenner dette insektet som som flakset på vannet i et rolig parti som det klekket i Nidelva Trondheim for noen dager siden ? Er noe skadet ved pågripelsen.
×
×
 • Create New...