Gå til innhold

Baetis

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Baetis

  1. Fått mange fisker på steinfluenymfe, en 10-12 på palmer, 3 store på streaking caddis, flere på nymfa under navnet "Prince" som er genial ved fjærmyggklekkinger. Var på telttur i går da jeg mista en fisk nærmere 2 kg på denne prinsen. Også fått en god del fisk på cdc-sammensurier som ikke ligner grisen.
  2. Det har nok også med hvor lett kasteren greier å tilpasse seg de forskjellige forhold, samt stang og aksjon. Selv bruker jeg en forholdsvis dyr stang, men legger ikke under en stol at jeg kaster like bra med ei Black line til 1300,-. Og jeg fisker mye! Har ikke vært hjemme en eneste kveld på 2 måneder nå.
  3. Tight line River Specialist #5. Kanonsnøre.
  4. Baetis

    Bellyboat

    Bruker en vanlig v-boat, og trives best med det. Pontongbåt er ikke like lett å frakte, og den blir nok vanskeligere å justere i vind. No dritt spør du meg.
  5. Var en skikkelig gammelfisk da, ser det godt på det svære torskegapet.
  6. Baetis

    Chestpack

    Bruker også Guideline sin, men tror den har gått ut av produksjon. Den er flott å bruke, grunnet mye plass til mye stæsj
  7. Jeg bestilte mitt igjennom Nordisk Fiskeutstyr, regner med det er i postkassa om 3-4 dager. Gleder meg som en liten unge. Alltid moro å teste ut nye snører.
  8. Jeg tror det kan ha noe med krokene å gjøre..
  9. Bestilte dette snøret i dag. Lurte på om noen kunne fortelle litt om det?
  10. Baetis

    Micro fibbets

    Takk for det! Skal bestille asap
  11. Baetis

    Micro fibbets

    Noen som kan hjelpe meg med hvor jeg evt. kunne fått bestilt slike?
  12. Og du lurte på hvor dette var? (Leser i mellom linjene jeg) .png' alt=':lol:'>
  13. Hadde min første tur på jakt etter ørreten i dag. Når jeg kom til vannet ble jeg litt skuffa, for isen var ikke brutt nok til at jeg kom til på gromplassen min, men jeg prøvde likevel. Satte på en stor hareørenymfe, og første kastet small den første fisken på. Fin ørret på rundt halvkiloen. På det andre kastet satt den jeg har avbildet her, flott fisk, fantastisk fin kamp, og vakre 950 g. Nå trodde jeg det var stopp, men neida. Mange napp og 10 fisk senere var det slutt. Har aldri vært borti makan til snittstørrelse, alle lå mellom 4 hekto opp til 9,5 hekto. Utrolig moro.
  14. Var ute på sandbankene like ved der jeg bor i går, tenkte å teste om sjøørreten var kommet inn, men den glimret med sitt absolutte fravær denne gangen også. Utrolig sen i år altså. På samme tiden i fjor tok jeg 4 ørreter på mellom 1,2 og 1,8 kg på en halv time, og sesongen var dermed i gang. I år har jeg ikke tatt en eneste ørret, men jeg var så heldig å treffe på en stor stim med mellomstor sei, så kvelden ble ikke avsluttet før jeg hadde kampa opp 13 stk, og en fin torsk. Utrolig moro det også altså, men floa tok meg, dessverre. Er ny på dette forumet, men må gi all heder til opphavspersonene, en utrolig flott side, meget bra forum. Bra at initiativet er på topp gutter. Vh. Espen Dyrseth
×
×
  • Opprett ny...