Jump to content

magicriver.no

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Reputation

28 Excellent

Recent Profile Visitors

800 profile views
 1. Strøken Scott G2 i klasse 3. Kommer med alt originalt og er lite brukt.
 2. Relativt lite brukt og pent behandlet. Selges for 2900KR Kan ev besiktiges i Trondheim, men sendes ellers i posten uten problemer.
 3. Snelle Opti Creek: 2300kr SOLGT Tilnærmet ubrukt. Kun pårullet backing. Stang Opti Creek 8'8" #3: 2000kr SOLGT Brukt, men god stand. Etter min mening Loops beste stang til nå. Har også hatt Cross S1 og Opti Stream, men denne er bedre.
 4. Hei! Da har vi en liten snutt ute og ruller igjen! Dette er fra et relativt kjent sted i Sverige. Ta gjerne en titt.
 5. Her er en liten snutt da jeg var med Flugfiske i Norden på fjellfiske i sommer. Må på forhånd beklage steikefiskutsagn og at jeg blir betegnet som Harrkungen;-) Det er forøvrig også en artikkel om denne turen i månedens utgave av Flugfiske i Norden.
 6. Vi har forresten noen eldre klipp liggende ute også. Tror du må inn på vimeo for å se den i HD.
 7. Takk skal dere ha. Jeg skal legge de ut her, så kan de som ikke er på facebook vite når det kommer noe nytt. Vi er rett rundt hjørnet med en film til forresten. Ole K Berggård.
 8. Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Vi jobber med flere videosnutter, så det kommer omsider:-) Vi legger ut oppdateringer på facebook, men jeg kan også gå inn hit å gi dere et hint om at noe nytt er lagt ut. Mvh Ole K Berggård
 9. Vi har laget en liten videosnutt som ligger ute på bloggen. Ikke noe store greier og ikke noe mål om å være verdens beste produsenter. Dette er bare hobbygreier, men det er helt OK. Ta gjerne en kikk. Vi finnes også på facebook: magicriver.no Ole K Berggård
×
×
 • Create New...