Jump to content

Snakeroll

Medlem NFF - 2017
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Snakeroll

 • Rank
  Nykommer

Contact Methods

 • Website URL
  http://http.//www.snakeroll.com

Profile Information

 • Interests
  Fluefiske, foto og friluftsliv.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det noen som vil bytte bort ei Imago Gaia #4/5 mot ei Marryat (BabyMarryat)
 2. Takk for svar. Har sjekket ut sidene men kom jo på at vi har ei flott norsk side, Grandes Fluefiske i Finnmark. Bestemte meg for å støtte det lokale firmaet.
 3. Takk for tips. Ble litt sent svar men det har vært en lang sesong og nå først begynner restaureringa av en noe slitt Hørgård Golden fly.
 4. Hei folkens. Noen det ute som har en link til en plass jeg kan få tak i holker og ringer til ei canestang?(Hørgård Golden fly) Tenkte å restaurere ei.
 5. Er det noen som har eller vet om hvor jeg får tak i en original stangpose til min 8,5 fot todelte Hardy glassfiberstang?
 6. Takk for tipset. Jeg har sett på disse og de er nok gode kastestenger siden bror til Steve Rajeff er utvikleren av disse stengene. Jeg vil ha ei stang som har et litt mere trad utseende.
 7. Noen som har en slik som ikke blir brukt lengre. Kontakt meg gjerne på PM. Fikk respons og kjøpte meg ei Diamondglass
 8. Hei. Hvilken snøreklasse tar denne snella?
 9. Og her er min andre flue. Døgnflue. Ekstramateriale: Grizzly hanehackl. Krok:#14 Partridge The Dry
 10. trist, så trist > slik blir gjerne resultatet når ferskinger i villmarksliv skal ut og prøve noe de har sett blitt gjort på tv, men mangler helt moral fra oppdragelsen.
 11. Fin bildesekvens! Fikk øyeblikkelig lyst til å fiske!!! Så ut som en trivelig gjeng.
 12. 30 september i Barduelva. Fint vær og noe klekking. Ikke mange vakene å se men noen vårfluer, mygg, stankelbein og ei døgnflue var å se. Etter flere flueskift og noen kopper med kaffe satte jeg på ei fortynget vårfluelarve som jeg fisket skrått oppstrøms. På tredje "flytet" tok ørreten. Den var sprek som fy og dro ut snøret langt inn på backingen. Etter flere utras fikk jeg lirket den forsiktig over håvkanten. Fornøyd satt jeg meg ned ved elvebredden og nøyt den varme og flotte høstdagen. Etter nok en kaffepause og litt mat la jeg ut nok en gang vårfluelarven. Denne gang 50 meter lengre ned. Etter noen kast kjente jeg et lite drag i fluesnøret. Jeg strammet forsiktig opp men kjente at jeg var litt for tidlig. Selv med synkende nymfe kan man være for tidlig. Det var nok røya som var og dro i nymfa. Neste gang jeg kjente det lille draget klarte jeg å vente akkurat så lenge at den satt. Røya rulla, som den bruker, helt til den så ut som den var klar for hoving. Da ble det liv i den og gjorde et par nervepirrende utras men roet seg fort og den kunne hoves for fotografering. En herlig dag på tampen av sesongen Kansje blir det en tur til før isen legger seg [attach=#]
 13. Synes det kommer mange fine argumenter fram her, men må få lov å påpeke at det her er snakk om konkurranse . Har man bare lyst å kaste kan man jo gå ut å fiske. Der er det bare fisken som er kritisk til kastinga. Mulig reglene kan justeres slik at alle stiller med likt utstyr men er det konkurranse så er utstyret en del av det hele. Se bare på alpint, langrenn, hopp osv. Der er jo utstyret forskjellig og de som har de beste utstyrsavtalene får det beste utstyret. Det er jo en presisjonsdel også i cupen Tvi,tvi og skitt fiske(casting)
 14. Jeg har registrert Vulgata i et vann i Harstadområdet.
×
×
 • Create New...