Gå til innhold

Fuzzy

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fuzzy

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 07. juli 1983

Nylige profilbesøk

567 profilvisninger
 1. Fuzzy

  Stillevannsfiske 2018

  Sondre: Nydelig... Må få bundet opp flere streamere til #3 stanga, bruker alt for lite streamere selv om jeg vet hvor effektivt det kan være. Brukt en del timer på 4-5 vann i romeriksåsen (350moh) siste par dager og fisket midt på dagen, kveld og litt utover, men det har vært dødt og sparsommelig med insekter å se. Regner med det tar seg kjapt opp utover nå. Deilig å være i skauen nå som det begynner å bli litt kjøligere. Angående jordmaur vet jeg ihvertfall at det var kraftige sverminger medio Juli her nede og sverminger i U. 30 på 6-700moh i Sør trøndelag.
 2. Fuzzy

  Flyteringtreff i Galtedalen

  Hei. Er dette private vann eller er det mulig for utabygds folk å få tak i fiskekort?
 3. Hei, Med den enorme varmen som er nå kom lysten på å stikke til fjells en tur sigende. Bor på Romerike og så således for meg å stikke i retning Vassfaret/Norefjell. Har ikke vært i vassfaret før, kun en dagstur i Norefjell (Opp til høgevarde og fisket i Fiskeløysingen (1138) på turen. Er det noen som kjenner til forholdene i vannene opp fra Bukollen. N. Prestegardstjernet, Ø. Prestegardstjernet etc og Fisketjernet med rundtliggende lengre inne? Svært lite info å finne på nett.
 4. Fuzzy

  Stillevannsfiske 2018

  Leste meg opp litt kjapt på stokkmaur etter å ha sett kommentaren fra Truls litt lengre oppe før jeg dro ut, men kan si at det ikke ble helt slik jeg så for meg. Regnet også med at det var komprimert på 1 dag og at det skulle være en kraftig peak rundt 15 tiden. Trodde først at det jeg traff på Lørdag var rester og at jeg var for sent ute, men Søndag morgen litt før 07 lå det en bevinget stokkmaur og sprellet i vannet og det dukket jevnt og trutt opp mer utover dagen. Det var kanskje mest maur i aktivitet rundt 13-16, men det var ikke noen særlig markant "peak" på svermingen der jeg var.
 5. Fuzzy

  Stillevannsfiske 2018

  Fryktelig varmt, men traff ihvertfall på stokkmaura i helga. (Nord i marka, 350-400moh) Fisket fra lørdag ettermiddag til søndag ettermiddag. Så kun fåtall lørdag, men søndag var det ganske så bra, med deilige vindkast og selv om de største uteble så ble det 7-8stk over 0,5kg med største som bikka 1kg. Kunne lett vært det dobbelte, men pakket med litt mye pils...
 6. Fuzzy

  Sjøørretfiske i sjøen

  Årets andre bomtur i oslofjord (type yttre) i dag. Verken sett, hørt eller befølt noe fiskete. Fikk noen kraftige flerrer i ene snøret i dag (natt) (Airflo Ridgeclear int.). Noe merkelig da ringene ser ok ut på stanga. Flerringen er ca midt på snøret. Det er vel ikke noe vits å prøve å fikse dette? Smelte etc? Rett i søpla? Brukt snøret hele 4 ganger... Oh, btw om noen finner en Granquist stridshanske, type svart på parkeringsplassen ved larkollen er den min (dusør utloves). Den andre fant jeg frosset fast på biltaket.
 7. Fuzzy

  Kor tung e han?

  Artig påfunn.
 8. Fuzzy

  Kor tung e han?

  I just completed this quiz. My Score 80/100 My Time 48 seconds  
×