Gå til innhold

Feskbaill

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Feskbaill vant dagen sist Januar 29

Feskbaill hadde mest likt innhold!

Om Feskbaill

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 06. mars 1987

Nylige profilbesøk

1 092 profilvisninger
 1. Feskbaill

  Hva har du kjøpt i dag?

  fiskekortet er vel ikke til en av elvene som fiskes i på filmen vel? Jeg har fått spikra 4 dager i vangrøfta i alle fall, blir gøy å prøve ny elv i sommer!
 2. Feskbaill

  Ikke på min fortom - 2019

  Arti tråd dette. Få fluer som er bannlyst fra min fortom, jeg har prøvd forferdelig mye rart siden jeg starta med fluefiske men det siste året ble antallet forskjellig fluer redusert en god del. Kommer til å fortsette med det, når det kommer til fiske under vann så sitter jeg igjen med svart og grønn woolybugger, hareørenymfe og prince nymfe. Har prøvd libellenymfa en hel del på turer uten vak uten hell for så å bytte til Wooly bugger å fått fast fisk. Så den blir pensjonert i år sammen med griffits gnatt som har vært med fra start men aldri gitt fisk selv med mange forsøk.
 3. Feskbaill

  Eikre, vision og Hardy

  Eikre facile 7,2 #2 600kr Vision Glassic 7,4 #3. 700kr Hardy flyweight snelle klasse 2/3 1100kr Bytte og Evt mellomlegg for saltvannsstang i klasse 6 er også intressant.
 4. Feskbaill

  Hva har du kjøpt i dag?

  Da ble det ny stang, Scott f2 723/4. Sikla på denne i laaang tid. Eneste aberet er at ventetida på å komme i gang med årets sesong plutselig kjentes mye lengre. Noen som har tilsvarende å vet hva slags line som kan funke?
 5. Feskbaill

  Villmarksbuttiken salg

  Er nok mulig å ha fysisk butikker som går rundt i fremtiden også, men da må nettbutikken dra store deler av lasset og man må være dyktige på hva man lagerfører. Store butikker med dyr husleie og for mange produkter på lager blir fort en utfordring når man kan drifte en nettbutikk til langt lavere kostnader. vmb har nok ikke fulgt med i timen hva angår nettbutikk og det må man i disse dager. Hjalp vel heller ikke at xxl åpna på Jessheim.
 6. Feskbaill

  Villmarksbuttiken salg

  Rakk meg ikke innom i dag :-/ får satse på at de fortsetter salget ut i neste uke. sikla på den stanga der ganske lenge, men ordinærpris på nærmere 7000 er mye å bruke på en 3’er.
 7. Feskbaill

  Villmarksbuttiken salg

  Da bør du kjappe deg, er rimelig utplukka der nå, men er vel mulig å finne noen godbiter enda, var der igår å plukka med meg en scott f2, men la den tilbake etter å ha stått 25 minutter i en kassakø som ikke bevegde på seg. vurdere å se om den fortsatt er der. Forferdelig synd om butikken blir nedlagt. Er vel den sjappa jeg har lagt igjen mest penger i de siste åra.
 8. Feskbaill

  Sjøørretfiske i sjøen

  Årets første tur i sjøen i dag, starta på godplassen, men der var det dødt og bikkjekaldt. Dro 25 min sørover for å scoute ut ett nytt sted. Stor temperaturforskjell på de 2 stedene, fra minus 6 til pluss 1 grad gjorde turen langt mer behagelig på nytt sted. Ble en fisk i håven og en mistet rett før håving. Den første en sølvblank tass på cirka 300 gram den andre anslått til i underkant av kiloen. Årets første ørret 12 januar. Fornøyd med det!
 9. Blir å satse i år selv, hadde noen små forsøk fra land i fjor, men fikk belly til jul og da er det straks enklere å komme til i vanna som ligger i nærheten av der jeg bor. Noen som har tips til flytevest som er kurrant å ha på npr man sitter o belly? må nok ha ett egna gjeddesett også, 6ern som bli brukt til sjøfisket var keitete å kaste med selv med relativt små og lette gjeddefluer.
 10. Feskbaill

  Julegaveønsker

  Går i turutstyr her også, høyt på lista ett bra oppblåsbart liggeunderlag med lavt pakkvolum og nytt lett telt. Har en del lovende plasser som skal testes ut neste år som krever overnatting, god komfort og godt utstyr er viktig for å ha gode opplevelser når man sover ute. Ellers må jeg si at det har frista å kjøpe en kort glassfiber i klasse 3 til fisket i småelvene. Så mulig det blir en scott f2 6’6” i gave fra meg til meg.
 11. Feskbaill

  Den lille bambustråden....

  Pent det der ja, er det lov å spørre hva du måtte ut med for noe sånt? Har testkastet ett par nydelige bambusstenger i sommer og det ga mersmak, men de var ikke akkurat innafor prissjiktet jeg ser i når jeg skal ha ny stang..
 12. Feskbaill

  Test av firrere

  Har vel fått den følelsen av at preferansene til den gjengen der heller veldig mot raske stenger ja. Det er liksom ikke tatt høyde for at stenger kan ha litt forskjellige bruksområder selv om de er stemplet med samme klasse, det virker liksom som at alle stengene skal kaste hele snøret, takle streamere i størrelse bamse og quadruppel nymfesetup for å være en god 4 stang. En 4 for meg er en stang for hovedsakelig tørt fiske og til nød en liten streamer/nymfesetup hvis forholdene tilsier det. Selv så liker jeg veldig myke stenger når vi snakker klasse 4/5 og for meg hadde nok den lista der fort sett veldig annerledes ut.
 13. Feskbaill

  trenger jeg klasse 2

  Den har vært ute til salgs på forumet tidligere og hvis du er intressert så er det bare å ta kontakt på pm
 14. Feskbaill

  trenger jeg klasse 2

  Har ikke kommet så langt at jeg har begynt med bygging, men galskapen utvikler seg den så ender vel opp med å prøve det også. Det ER jo morro med de letteste klassene da, de gangene jeg fisker med Eikre stanga så er den para med en Hardy flyweight og ei 3# line. Fisker da stort sett i småelvene på Romerike og det er sabla gøy å fks plukke småfisk i de delene av leira som har klart vann og man kan fiske på fisk man ser. Men stort sett så søker man seg jo til plasser med mulighet for større fisk, så da blir det jo ikke så ofte man gjør det.
 15. Feskbaill

  trenger jeg klasse 2

  Det er en Eikre facile 7,6 #2 Flott stang, som blir for lite brukt.
×