Jump to content

Feskbaill

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Feskbaill last won the day on June 18 2019

Feskbaill had the most liked content!

Reputation

257 Excellent

Recent Profile Visitors

2372 profile views
 1. Viktig med lyd, skulle gjerne likt å hørt
 2. Var ute i går selv, fiska fra tidlig morgen til utpå ettermiddagen, ikke så mye som ett napp, fiska på mange forskjellige steder og forskjellige biotoper, men steindødt med unntak av en 2+ som hoppa 3 suksessive hopp cirka 5 meter fra der jeg sto, nesten som den bare skulle gni det inn at det ble blanking...
 3. Hehe, ja enige i det, helt til den låser seg på en bra fisk. I ferskvann er det helt klart pynt og bruker stort sett enkle click&pawl sneller som er så og si vedlikeholdsfri. Men i saltvann så er tiden inne for å finne noe som ikke ruster ihjel. Får se på de liquid snellene.
 4. Det var plana det, men igår når jeg gikk over utstyret så hadde sjøsnella rusta dønn fast, gikk med halve kvelden på å få åpna den og rengjort, ikke ble det 100% heller, så spørs om det må gjøres noe innkjøp, denne gangen blir det snelle med tett bremsehus i alle fall. Tips til tett snelle til overkommelig pris mottas med takk.
 5. Denne er genial ja, henger den lett tilgjengelig på slingpacken og tippetrester,sneiper og diverse småsøppel går rett i denne
 6. Var ute i skauen i går, uten temp måler vel å merke, da den lå igjen i feil sekk. Ikke aktuelt med tørt fiske der jeg var i går i alle fall. sjekket noen vann og en liten elv som normalt har godt fiske, men ikke ett eneste vak å se. Fikk lurt en på nymfe nedenfor fossen i elva. Blir nok sjøen dersom det blir mer fiske de nærmeste dagene.
 7. Lite vann kanskje? Var å fiska glassklar elv på fredag og der sto fisken å stura i kulpene. Tok ikke nymfer eller noen ting selv om det var bra spinnerfall på kvelden.
 8. Kult Rolv. Morro med asp, ikke fått noen svære enda, men burde ha fisket mer etter disse.
 9. Den hadde jeg klart å glemme igjen hjemme. Får prøve den neste gang. og angående fortom som synker, på helt flatt vann så er det vel en ulempe med fortom som flyter og lager støy på vannet? Eller er det ikke så farlig?
 10. Var å fiska i natt, og det var masse svømmepupper og stripende vårfluer som ble tatt, stillestående vann i elva, helt blankt og vindstille. Så stor ørret som kom plogende etter fluene på 30 cm vann langs land. Hadde ett take uten å få korka fisken. Problem: fiska med devil bug først og den stripa fint uten å bli dratt under overflaten, men så prøvde jeg en elk haie Caddis, den ble hele tiden dratt under vann. Noen tips for å få den til å holde seg oppe stripende? Den var godt fettet inn og helt tørr enda så havnet den under etter 2 trekk.
 11. Feskbaill

  Tåke

  Fungerer i alle fall fint med streamer i tåke. Hatt bra streamerfiske nettopp fordi tørrfisket har vært elendig.
 12. Her var det lite innlegg så langt selv om Elvesesongen er i god gang flere steder. hadde en tur oppi hedmarken helgen som var, der var det nok litt tidlig enda og det var dårlig med klekkinger og vakende fisk, så derimot mye fisk og løsningen ble som så ofte før å slenge på en wooly bugger, ei flue som aldri svikter. Sightfishing med streamer er i alle fall sterkt undervurdert ble 2 fisk rundt kilon pluss ett par på 700 GR
 13. Nja, kan være noe vespertina på ettermiddag også, var oppi Romeriksåsen på søndag og da klekka det sporadisk mellom 1700-1800 uten at det ble noe voldsomt fiske for min del. Ble 3 fine på kompisen og blanking på meg.
×
×
 • Create New...