Gå til innhold

Fiskern1394978834

Members
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Gleder meg jeg og. Veldig spennende og lærerike disse artiklene
  2. Masser av fjærmygg her i sør og nå.. Tok 2 stk på halvkilo`n på palmer-mygg str. 18 .png' alt=':lol:'> (Stolt nybegynner) :roll:
  3. Fiskern1394978834

    Loggbok

    Noen som vet hvor jeg kan skaffe meg ei "fiske loggbok"? Har hørt om andre her i forumet som har ei, men kan ikke finne noen som selger dem.
  4. ok var bare min mening :roll:
  5. tørrfisk, Ødelegger vel litt av spenningen det?
  6. Nei nå er det jeg som misforstår her :roll: Tror jeg skal begynne å lese gjennom hva andre skriver, før jeg selv legger inn et innlegg :oops: :roll: :?:
  7. Er vel igrunnen ulovlig det, å bruke lykt til å finne fisken?
  8. Prøv en Streaking Caddis/Pyro Caddis i krokstørrelse 16-18. Fungerer utrolig bra med denne i små størrelser. Kan være litt vanskelig til å få hjortehårene til å sitte riktig, men man klarer det til slutt
  9. Noen som vet hvor jeg kan få bestilt magic tool? Har lett overalt, men kan ikke finne noen som selger den :? persa, Pene fluer forresten
  10. hmm, har sett litt på Vision presentation snøret. Ser at front-taperingen er veldig lang (7m) , så dette snøret er forholdsvis dårlig for nybegynnere...?.. eller? Er veldig i tvil nå :?
  11. takk for svar, tror jeg går for ultra 4
  12. Uheldigvis så klarte jeg å brenne over flue-lina mi på 3 steder :oops: Så noen forslag til nytt snøre? Bruker ei stang i lineklasse 5/6 og fisker tørt only. Har sett på SA ultra 4, og hører at mange bruker dette....?
  13. Himalaya!!!!! :shock: Hva tok den på? Synes jeg kan skimte en fjærmygg-klekker på stanga til sønnen din .png' alt=':lol:'>
  14. Eller, "Det æ heilt sinnsygt, det æ så sinsygt atte" som vi venndøler sier :roll:
×
×
  • Opprett ny...