Jump to content

Aleksander

Members
 • Posts

  294
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by Aleksander

 1. Det funker sikkert fint For å spare litt peng så kjøpte jeg selv en liten pakke hacklefjær til 20kr fra Wapsi. Var noen små fjær der, nok til et lite knippe fluer, og resultatet ble bra. Har ikke følgt med i tråden her på en stund, må si det har veltet inn mye fint her!
 2. Henger meg på jeg også - Wolfmother er knallbra! Sammen med red hot chili peppers med stadium arcadium synes jeg dette er det beste albumet som er gitt ut i det siste Sitter nå å hører på Led Zeppelin IV, et av mine favorittalbum!
 3. Ble så lei Melodi Grand Prix på tv, så nå sitter jeg og surfer til The who - who's next
 4. Må få takke dere alle sammen for flotte fluer! Med det været vi har på østlandet nå blir det kanskje ikke så lenge til vi får prøvd de første heller? Kunne vært morsomt å vite hvem som har bundet hvilke fluer, min er cdc leptoklekkeren. Ha en fortsatt god helg...
 5. Tøff den snart voksne vårflua di, terje. Ser skikkelig giftig ut! Ble litt imponert over flueboksene til folk her også, mine er jo bare kaos... Så et spørsmål: Hvordan lager dere disse teipvingene til vårfluene deres? Ser dritbra ut!
 6. Jeg må nok hoppe av her... Er bare sånn halveis og får nok ikke tid til å binde ferdig før om en stund. Har en del arbeid som må gjøres ferdig først, også er det hovedlandsrennet som tar halve denne uka. Sorry!
 7. Husker min første som det var i går. Vulgataklekking, tørr royal coachman str. 12 fisket vått, ørret 200g Første på selvbunden var uten fettfinne og ikke tørt, ørret på selvbunden og tørt for første gang i østmarka på maur. Skikkelig fiskepinne.
 8. Hehe, kult. Jeg vil gjerne ha!
 9. Er ikke Devil Bug med hackel nesten samme flua som dyret? Fine fluer!
 10. Nydelig Flue Terje! Jeg har i kveld lekt meg litt med en lånt speilrefleks, jeg har jo null peil på foto, men det ble da ikke så ille? Fluene er litt av det jeg har bundet i det siste, kanskje ikke så veldig revolusjonerende, men de skal nok lure ørreten for det...
 11. Jepp, den var dritstilig! Lykke til med prosjektet, du får legge ut noen bilder av den ferdige snella!
 12. Wobbern: Fine fluer til å være ny i fluebinding! Bare en tanke, men jeg tror du kanskje kunne ha bundet inn cdc flotøren pekende forover isteden for rett opp. Flua du har bundet blir bra slik den er på en bøyd caddiskrok, men på en rett krok tror jeg jeg ville ha bundet den rett forover framme ved krokøyet. Slik blir flua hengende på riktig måte i vannhinna. Håper du ser for deg sånn ca. hva jeg mener :oops: (Ser ut til at bildet er i orden nå, kom ikke opp hos meg heller.)
 13. Ok, jeg er med! (Har egentlig mer enn nok med døgnflueringen akkurat nå, men skal vel klare det ut Februar...)
 14. Nå bindes det vårfluepupper! Disse var først med vanlig flyrite i kroppen og antron som vingesekk, og ble aldri noen suksess. Nå har jeg endret på dem, og jeg må si jeg har trua på disse! De så egentlig litt annerledes intill jeg oppdaget at det faktisk lå vårfluepupper under fluebinding her på fs.no så jeg benyttet Rune sin teknikk med å binde inn vingesekker og antenner isteden. Har bundet disse i Gul, Oliven og Brun. Materialer: Antrondubbing, bakkroppen ribbet med kobbertråd Swiss Straw Hjortehår (Litt dårlig bilde, sorry, knipsa ett fort for å legge ut her)
 15. Den var stilig Jedicaster! Tenkte jeg skulle bidra litt jeg også. Her er en Vulgata med reversert hacklefjær i bakkroppen. Enkelt og raskt å binde pluss at den flyter fint. Ha på en liten dråpe lim ved innfestningspunktet så holder den ganske bra.
 16. Flotte fluer! Fikk masser av inspirasjon nå ja. Gummiben på klekkere har jeg ikke sett før, men dette ser absolutt bra ut
 17. Aleksander

  SØ Ring

  Decieveren er som sagt lett å binde! Ligger bindebeskrivelse på fiskersiden.no tror jeg Når det kommer til hode bruker jeg devcon sin fem minutters epoxy. Fås på en sprøyte med to patroner som gjør det lett å blande riktig og minsker sølet littegrann. Den funker veldig bra, men jeg synes den kanskje tørker litt fort. Til fluer som decieveren må du blande nytt for hver flue ved mindre du er rask. På en annen side slipper du å sitte og snurre på fluene for at epoxyen ikke skal gli utover.
 18. x antall frimerker for videre distribusjjon er to stykk. Du legger med returporto i konvolutten du sender fluene i så brukes det samme konvolutt tilbake igjen, evt. legger du ved en ekstra konvolutt...
 19. Flaks at jeg så denne tråden nå da :roll: Jeg er med...
 20. Nå vet jeg hva jeg ønsker meg til jul... Flotte fluer forresten, alle dere andre som har bidratt her! Sitter nå og binder våtfluer som skal gis bort til jul, men har mer lyst til å lage heklede tørrfluekropper, vårfluer og myggklekkere...
 21. Aleksander

  SØ Ring

  Morsomt å høre rapport! Kommer med rapport etterhvert jeg også, men foreløpig har jeg som vanlig ikke fått en drit :oops:
×
×
 • Create New...