Jump to content

Stian Solhaug

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stian Solhaug's Achievements

 1. Liker faktisk pulten min best slik. Det er orden i kaoset, selv om fruen ikke ser sammenhengen
 2. Lenaelva fører Harr som tar tørt nå. Fra travbanen på Skreia og oppover er det mange fine kulper som fiskeforeningen har gjort tilgjengelig for fisking. Litt tidlig for ørreten å gå opp, men det er stamfisk i elva lenger opp som også har begynt å vake på ettermiddagen.
 3. Jeg er paranoid. Jeg har ett bittelite strøk med Zap-a-gap på skjøter. Ikke på flueknutene. Det blir bare heft i lengden med lim i krøkøyet og tippet rester.
 4. Disse kommer vel en halv vektklasse over tror jeg? Så en #4 er en #4.5. Har SA Mastery ART på 9 fot 5'ern og det snøret er en fryd. Er muligens det snøret jeg er mest fornøyd med. Det er en sånn halv klasse tyngre og lader stanga med minimal innsats.
 5. Noen som har noe mer å komme med på tubeflue fronten til ørreten? Jeg reiser vestover på onsdag med 8 prøveprosjekt i boksen for hhv elv og vann. Mulig jeg surrer noen til før jeg pakker inn i bilen. Tanken var vel opprinnelig (etter to øl og en gammel opland) "Jeg kan jo egentlig surren en jævla billig Rappala til fluestanga" Ser på værmeldinga at jeg kanskje er veldig optimist om jeg tror jeg skal fiske mye med tørt, så det er pakka både nappindikatorer, nymfer og tuber av ymse slag, så er spent på om det gir uttelling.
 6. Det er nok bare en og en av gangen @Runar Dankel Hengt opp slik for fotografens glede. PM meg adressa di, så skal jeg slenge noen i en konvolutt til deg når jeg er på butikken etterpå
 7. Ser ofte at fisken vaker i en rute og at den enten svømmer i en sirkel eller i en rett linje. Jeg ser an hvor jeg tror fisken kommer til å vake neste gang og legger flua ett stykke fremfor der. Vaker det da på "feil" side av flua, så fisken har passert så legger jeg ut på nytt. Hvis ikke lar jeg den ligge 3-4-5-6 minutter, alt ut i fra hva jeg ser der og da. Jeg satt 4 timer på tirsdag og hadde kanskje 10-15 kast. Satt mer å drakk kaffe og så på blikkstille vann. Men plutselig så dukker det opp noe å kaste på og da gir jeg det som regel 2-3 vak før jeg legger flua så jeg har en feeling på retning.
 8. Jeg fisker i noen vann som ligger på omtrent samme høyde som deg tenker jeg. Jeg smikker på de her om jeg ikke ser noe. Funker fjell Hadde en tur på tirsdag der det var svært få vak der jeg fikk rullet ut den her rett inn i løypa til ørreten. Smalt med en gang. 400g og sprek som fy 9"#5 med 12fot X5 fortom med 35cm X6 tippet så lander den mykt som en ballettdanser
×
×
 • Create New...