Gå til innhold

Mannen i gata

Members
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har en 490-4 RPL+ som jeg har lurt på å selge, lurer på om du så den da du var her. Du får si fra hvis det er av interesse. Har et bud på den på 1600, så mulig den ikke er her veldig lenge til..
  2. Ikke så farlig med boxerne, det er mer plass midt i vaderen enn nedi føttene. Behold de på du. Da er du tryggere mot nærgående fiskekompiser også som har vært litt for lenge i ødemarka. Men fra spøk til revolver, da jeg var der ble vi lovet forsyninger. Husk at du skal til Russland. Våre forsyninger strandet 2. dagen, og vi levde på egg, potetsuppe og kål. I tillegg hadde vi masse vodka. Ville vært forsiktig med å stolt på lovnader som "Det får du kjøpt..." Ta utgangspunkt i at du ikke får kjøpt en dritt for de russerne er ikke til å stole på. Det var godt å få sagt det, kjenner jeg.
  3. Hvis du skal ta på deg nye rene sokker hver dag, vil jeg anbefale at du husker å ta av deg de gamle. Hvis ikke kan det bli noe trangt i vadeskoene.. Fort gjort å gå på en smell der. Ville tatt med et ekstra myggnett også og en caps, mister du mygghatten er du ute å kjøre. Var i Kharlowka i 96 og slo 49 mygg i ett slag på låret. Guiden hadde rekord på 150 i ett slag. Hadde du polaroidbriller på lista?
  4. Jeg så da virkelig en sånn til salgs her om dagen. Husker ikke om det var ebay, eller et eller annet forum. Prøv å Google stanga innimellom. Sånn har jeg funnet masse godsaker. Ikke alltid de kommer opp på ebay med vanlig søkeord.
  5. I går gikk det noen riksdaler i sluket. Fant en Regal bindestikke med pidestall til halv pris. En butikk som solgte ut litt stash. Senere på dagen vant jeg en ebayauksjon på en Sage 4100-3 RPL. Syns jeg trengte denne siden jeg også har 5100-3. Ikke sjekket kontoen etterpå..
  6. Dette poengtapet var for å få City til å ta beinet av gassen. De taper mot Villa eller WH så slår vi Newcastle. Lettere å ikke måtte dra heatet hele tiden. En luring han Rogers..
  7. Er det tillatt med Bellyboat i Heivann?
  8. Jeg hadde en 379 LL en gang, men den ble solgt. Var ei god stang og jeg har tenkt på muligheten for 379 også, men ville ikke dra det inn her hvis ikke noen andre gjorde det. Eneste er at jeg liker litt lengre stenger, syns de er morsommere enn de rundt 8 fot. Av en eller annen grunn.. Selv om 7`9n har sine fordeler på 10-15 meterskastene.
  9. Brrf. Dette er ikke lett. Må si at en 389 virker mest forlokkende, 489 et mer fornuftig og allsidig valg, mens 589 er det trygge.
  10. Har tenkt å kjøpe en Sage Circa. Bruksområdet blir hovedsakelig tørrfluefiske på stille vann på lavfjellet, dvs 400-600 meters høyde. Mulig jeg skal innom en og annen elv også, men jeg har både 490 XP og RPL+ hvis det skulle blåse opp eller være mye vann. Først tenkte jeg på en 389. Men jeg er ute etter en stang det går an å bruke i litt vind også og med denne aksjonen så kan 389 kanskje bli litt spedt. Prøvde 589 på messa og likte stanga. Min første tanke var Hvorfor har de ikke gjort dette før? Men å kjøpe en 589 til generelt ørretfiske syns jeg kanskje blir litt overkill, med tanke på at jeg har mye andre stenger også for rufsete forhold. Har egentlig landa på 489, men hadde vært moro å høre hva folket mente. Jeg vet at det finnes andre tråder om Circa, men dra opp en gammel tråd med nytt spørsmål er sjelden vellykket.
  11. Var bruddet 5-10 cm over holken?
  12. Merkelig at ingen har svart på denne. Jeg rista på den på villmarksmessa. Fikk samme følelsen som da jeg engang rista på en SP+. Det var vel en som snakket om at Jerry Siem pleide å drikke altfor sterk kaffe.. Men som sagt, bare rista på den, hadde vært moro å prøvd med snøre.
  13. Butikkvifting er flott det. Får skikkelig griller i hodet, kjøper stanga og finner ut at den faktisk er bedre enn viftingen tilsa.
  14. Har ikke lyst til å tape mot United, tynn tropp.. Njæ, ja den var litt rar den der. Mulig han samspiller gutta. Ser på det som en treningskamp.
  15. Det er ikke gjennom å vinne FA cupen og dermed få spille torsdagscup man tiltrekker seg de beste spillerne. Og - hvis vi nå ikke snart returnerer til CL, så kan vi være i deep shit når vi skriver sillyseason. Glapp vel flere av hovedmålene til Rogers i sommer forde vi ikke er et CL lag. FA cupen har sin historie, ja - og vi har masse av de bøttene i skapet fra før. I år, for å komme oss inn igjen i CL, så bør cupene nedprioriteres. Og når vi er inne i varmen igjen... da tar vi selvfølgelig cupene også.
×
×
  • Opprett ny...