Gå til innhold

Sjøørret treff på langøy i stokke


Robin

Anbefalte innlegg

  • Svar 149
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Jeg jinxer da aldri Fredrik  ;D

Skal vel sies at det har blitt bomtur på de håndfull turene etter nyttår, men kjente endelig noen deilige lugg i flua forrige tur. Til helgen blir det fangst  (bare du legger igjen håven hjemme) ;D

du hadde ikke sjokoboller med deg i sandefjord og fiksken uteble så det ligger ikke der tror jeg :D
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvilke muligheter er det for annen fisk enn SØ i området da? Jeg vet jo at det er sjøørreten vi primært er ute etter, men jeg griner ikke av å få en torsk i ny og né, for å si det sånn. :)

Gleder meg til å møte folka og lære masse om kasting og sjøørretfiske!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fullt mulig å få torsk og andre vanlige bifisker. Er også sel der, så surr opp noen XXXL deceivere så kan du få litt action  :D

For min del skal jeg ha sølvtøy i helgen om jeg så må tråle hele kyststripa  ;D

Jeg stiller uten press i helga, da sesongen allerede er vellyket, nesten uansett :) Fisk skal jeg nok prøve å få i håven, men målet er å kose seg og bli kjent med hyggelige mennesker.

Mens du snakker om sel. Bestefaren min fikk no jævelskap på pilken en gang, som han kjørte noen sekunder før det plutselig stakk rett opp til overflata. Der kom en sel med pilken i hue! Fikk den aldri inn da, for selen smalt til med halen, og snøret røyk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, grattis med fangst :)

Jeg har dessverre bare hatt en tur etter isen slapp og det ble med noen lugg i børstemarken. Men er ikke veldig bekymret, våren kommer til uka, så skulle det gå skeis i helgen så ser det ut til at ting kan skje neste helg i allefall :) Er som du sier; Hyggelig å møte flere fra forumet. Ser frem til det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest fredricoo

Da var det bare et par timer igjen på jobb, før det er hjem å pakke 5#'rn og 7#'rn, med synk 3 og intermediate :) Gleder meg til i morra. Været ser jo bra ut!

Har trua imorgen jeg ass:D Skal du ut en tur idag eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...