Gå til innhold

Hvor Hvor Hvor??


motard

Anbefalte innlegg

Skal på en dagstur på Lørdag 11.06.    Er det noen som har noen forslag på gode steder å fiske på? Bor i Eidsvoll,  det bør ikke være mer enn 3 timers kjøring.

Rena er visst ikke noe særlig om dagen.... Tisleia har for lite vann....

Tips mottas med takk fra en ivrig nybegynner...  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du ikke Nordmarka og Romeriksåsen like utafor stuedøra da? Har hørt at det skal være mye bra der og stillevannsfiske nå som det er varmt og regn er vel ikke så helt gærn't? Sikkert noen her som er kjent og kan sende deg en PM med tips om noen gromme plasser. Er du heldig kan du råke borti maurklekking også mellom bygene, skulle være tid for det mellom 250 og 500 moh nå.

Jens

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, ikke bare er vulgata'en som er kronjuvelen der opp i gang, alt annet som klekker i juni er stort sett også igang! :) En fin dagstur kan eksempelvis starte ved buvann, følge elva opp til prestefossen ( her går det noen fine fisk ;) ), og så videre langs gjermåa opp til gjermeningen. Buvann har noen fiskeaktive viker som er fine å kaste i, mens gjermeningen holder større fisk. Ut fra buvann går det også ann å følge elva nedover, men her er det mye smått.

Følger du grusveien fra bommen oppover kan du gå opp til gjermeningen, og så følge elva ned igjen. Tar du ikke fisk på denne strekka skal jeg ete opp flueboksen min.. ;);D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...