Gå til innhold

Innkjøp av ny Bellybåt tenkte på Outcast


Anbefalte innlegg

Jeg har den nye GL Drifter, og den har 4 kammer. Jeg er veldig fornøyd med den, både sittestilling, smarte løsninger og at det går å pakke den så den får plass i en blå IKEA-pose.

 

En kompis har Outcast Fish Cat 4 og den virker også veldig fin. I motsetning til Drifter, så har denne isoporplater som man legger inn i setet. Drifter har oppblåsbar rygg og sete.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har kjøpt Alpackaraft Denali Lama til denne sesongen. Lett, robust og med en hjemmemekka dreggløsning så tror jeg dette blir bra. Og ikke minst behagelig å forflytte seg med. Fordel også dersom man har behov for å frakte med oppakning til vanns... Blir spennende å se om det funker til fiske.

 

/Cato  

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke mye som slår en bellybåt når det gjelder å fiske fra den. Pontongbåter er kanskje det nest beste, mens kajakk og gummibåter spinner og flytter seg langt mer. Har man stilt seg i posisjon til en fisk, så er svømmeføttene med på å holde deg i posisjon. Fisker man fra kajakk, pontong eller gummibåt skal det veldig lite vind til før man har flyttet, vridd eller på annen måte er ute av posisjon til fisken man har sikta seg inn på. Da må stangen legges ned, også må man begynne på nytt. Greit å ha i bakhodet. Man flytter seg fortere i noe oppå vannet, men når jeg fisker fra belly har jeg det ikke travelt.

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har brukt Scout'en en liten stund nå - og den kan ikke sammenlignes med en belly. Man sitter mye høyere i denne en i en belly.

 

Har fisket og eid både belly (Outcast), pontong og kajakk og for mitt bruk er dette det beste alternativet så langt (fisker kun i sjøen) - minuset med Scout'en vs Pontong er rekkevidden og ingen mulighet til å sette på motor. Utover dette har den alle stabilitet og funksjon jeg trenger for mitt fiske. Hovedgrunnen min for å gå for scout'en var at den er enklere å transportere og rigge en pontongen. Tar ikke all verden av plass i baggasjen på bilen når man tar ut luften  <<l

 

Skrev noen betrakninger for en stund tilbake her: http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php/topic/22952-fish-cat-scout/

 

Ellers så er det OSG Commander også da - som gir en litt mer kajakk feel http://nfisk.no/batutstyr/bater/outcast-osg-commander

Lenke til kommentar
Del på andre sider

https://www.youtube.com/watch?v=AUB9adSpioA

Mye høyere er vel en overdrivelse,men joda litt høyere sitter du

Koster vel i usa rundt 5000kr hva den koster i Norge har jeg ingen peiling på?

Ikke sikker på om det er noen som selger i det hele tatt...

Uansett, gikk for Guideline Drifter 

 

Men må si at hvis den ikke hadde vært så dyr så hadde jeg kjøpt en Fish Cat Scout ..helt klart!

Endret av Hamlis
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...