Gå til innhold
RolvS

Spania?

Anbefalte innlegg

Spania er nok sterkt undervurdert, det er massevis av elver i Nord også rundt Leon. Rio Orbigo er en ganske kjent god, elv. Og det er drøssevis med andre, utfordringen er nok å få tilgang samt finne ut hvor man skal dra. Sjekk ut lineasvivasflyfishingguides på instagram hvis du vil ha reisefeber :8_laughing: og siden:


Alvaro driver å guider der og har tilgang til rå plasser og vet om de som ikke får no besøk av fiskere. Jeg skal definitivt ned dit ila 1-2 år. Det vanker fisk der på 60-70cm og dette er noe helt annet fiske enn å dra på tundraen å taue på 0,20..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skulle likt å vite når på vårparten de første vakene observeres - evt hvor langt ut over høsten det er aktivitet :D Det er kanhende litt lengre å dra enn Irland, men så er maten kanhende en smule bedre også...

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg tror at det starter i April i Spania og det stenger utti september tror jeg men det er nok litt forskjeller der også. Samme er det på irland fisket stenger rundt 20sept og åpner i februar. Matmessig så er spania overlegent ja, hehe. Man blir temmelig lei, toast, egg, pølse og bacon hvis man bor på B&B i ei uke. Når jeg skal over til England til våren igjen så skal jeg ta meg ei uke ferie og fiske der i forbindelse med et arrangment. Da skal jeg ta med grovbrød og havregryn!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

×