Gå til innhold
Ole Sørensen

Fluefiske i Rena juni

Anbefalte innlegg

Kan treffe på både baetis og vårfluer på dagtid allerede da. Er nok lettere å komme i kontakt med harren, men det er det jo gjerne uansett. Men ørretene kommer også frem om forholdene er gode nok.

De fleste regner nok St.Hans, 24.juni som startskudd for primetime sesong men har har selv hatt mye morsomt fiske i juni før det..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei Ole

Uke 24 i Rena kan være riktig bra. De mange innsektene i elva har ikke kommet riktig i gang enda, men det er meget gode sjanser for å finne Rhodani i elva på det tidspunktet. Jeg har bare fisket sporadisk i elva i juni gjennom årene, og har hatt både reale bomturer men også fantastiske fiskedager i juni. Når det gjelder temperaturen i Renaelva, kan den et lite mysterium i seg selv. Den kan være "varm" på kalde dager, og "kald" på varme dager. 

Som Simen er inne på, våkner elva skikkelig til liv noe senere på sommeren. Om startskuddet går ved St. Hans så starter det virkelig gode fisket fra uke 26/27 og utover.

Men det er absolutt verdt å ta en tur til Rena også i uke 24 :-). Sjansen for å treffe på en eller flere dager med godt fiske er veldig god!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

×