Jump to content

Recommended Posts

Årets roadtrip er igang! 

Jeg og bruttern tok turen alene i år da det kom flere forfall. Hytta ble avbestilt og lavvoen pakka i bilen.

Ankom overnattingsplassen ei stund før det ble mørkt og var kjempemotivert til å sette opp telt og rigge camp. Motivasjonen varte i ca 10 sek til vi fikk se de SINNSYKE mengdene med mygg i lufta. Begge to småløp til vannet og der vaka det som bare juling. Stengene ble rigga i rekordfart, myggboksen funnet frem og 5x’en satt på som spiss.

Det ble en halvveis frustrerende opplevelse med all den naturlige myggen rundt. Men det ble flere fine fisker. 

Nå har vi bikka inn i teltet og gleder oss noe voldsomt til imorra

I teltet er det nå hinsides mengder med mygg

Jan

Link to post
Share on other sites

Oppdatering fra fredag.

Knallvær, sol og akkurat litt for mye vind. Fjærmyggmengdene her ute er så absurde at man nesten kan sette seg ned å le :) Satt i lyngen med ei kald ei og lyden av alle myggen blir nesten øredøvende! 

Fisket har vært sånn passe idag. Rundt 15 fisk i hoven. 

 

Link to post
Share on other sites

Man drar ikke på Smøla uten å prøve litt etter sjøørreten. Lørdagen og søndagen dro vi til strømsatte sund og viker rundt om på Smøla.

Og som torsdag og fredag, for noen forhold... Vi har fisket regelmessig her ute i over 15 år, og har ikke opplevd slike forhold noen gang før. Bar overkropp og shorts i april på Smøla er ikke hverdagskost :) 

Lørdagen brukte vi gummibåten vi hadde med oss for å utforske noen nye plasser vi hadde sett på kartet. OG for noen strømmer vi fant. Trenger ikke brette ut hvordan man fisker her, men resultatet for dagen ble 1,5 kg - 1,4 kg (skulle gjerne vært en del over 2 kg.. tynn ) 1,0 kg + flere små. Vi hadde også på mange flere. Fikk også se en huggorm som kom svømmende :)

Brukte Fario NT8 9,9 #6 med Xchange Tri tip lina og medium synk spissen, pattegrisen i beige på fortommen. (prøvde litt annet også, men kun pattegrisen funka)

Søndagen ble det spottefiske! Vi kjørte på flere fisker i 2 kg+ klassen uten å greie å få de opp. Men for et syn..

 

Jan

Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Jarle TL said:

Ja virkelig! Mener jeg leste reiseskildringene dine her i fjor også, og beskrivelser av uværet... Deilig å treffe en gang i blant :-) 

Det var ei FANTASTISK helg. Jeg og tvillingbroren min, fantastisk vær, knallforhold, mye fisk og god mat :) 

At det på onsdag begynte å snø gjør det ikke verre :) :) 

 

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...