Gå til innhold

Sjøørretkonkurransen i Tønsberg


Sarrø

Anbefalte innlegg

Takk for sist!

 

 

Det er 9 måneder siden vi arrangerte fiskekonkurranse etter sjøørret fra Furustrand utenfor Tønsberg. Vi gjør det igjen 1-3 april 2005.

Vi sender en invitasjon direkte til alle som deltok i fjor og håper at vi får se deg også i år.

En slik konkurranse en et stort arrangement som krever mye forberedelser. Vi startet i høst med en gjennomgang av de erfaringene vi gjorde oss i fjor, samt de innspillene vi fikk fra deltakerne. Årets konkurranse er den femte i rekken. Vi ønsker at arrangementet skal bli en tradisjon og et ”must” for sjøørretfiskere fra nær og fjern, og føler at vi er på rett vei.

Vi skal i år gjennomføre en enda bedre konkurranse enn i fjor. Basert på egne erfaringer, og deres ønsker, vil hovedtrekkene for konkurransen i år være:

 

• Vi arrangerer også i år fra Furustrand Camping ( www.furustrand.no ). Det ligger helt nede ved vannet, og man kan gå til mange gode fiskeplasser.

• Campingplassen leier ut hytter. Det er anledning til å ha med seg campingvogn eller telt for overnatting for de som foretrekker det.

• Campingplassen har også en stor sal med plass til ca. 150 personer. Her vil vi ha sekretariat og innveiing. Leverandører vil også ha utstillinger og utstyrsdemonstrasjoner i samme lokale.

• Etter fjorårets suksess vil vi på fredag kveld arrangere ”Sprintfiske” i området rundt Furustrand Camping. Denne konkurransen har egen premie for største fisk, og inngår ikke i hovedkonkurransen. Det blir videre et sosialt arrangement med diverse lysbilder og kanskje litt film. Det er bar med alle rettigheter.

• Lørdag kveld blir det mulighet for å få et varmt måltid, og det er bar med alle rettigheter. Vi vil også vise bilder og film fra siste Grønlandsturen.

• Vi vil ha fellesstart kl.12.00 lørdag.

 

 

• De som ønsker å forhåndspåmelde seg kan gjøre dette ved betaling til kto.2470.18.04364 innen 21.mars. De vil da være med på trekking av en gevinst verdi ca. kr. 8.000,- Husk å merke innbetalingen med navn og adresse samt klassen (junior 150kr, flue eller åpen 300 kr) du vil være med i. Ta med deg kvittering ved fremmøte.

• Det blir delkonkurranser med innveiinger underveis i konkurransen – flotte premier til største sjøørret ved hver innveiing. Siste innveiing i konkurransen er kl.15.00 søndag. Premieutdeling kl.16.00.

• Det trekkes ut en overraskelsespremie til en verdi av ca. 9.000,- blant innleverte deltakerbevis. Den som trekkes ut må være tilstede ved premieutdelingen kl.16.00 for å få premien, hvis ikke trekker vi på nytt.

• Det vil også i år være en liten ”fiskeutstyrsshop” hvor deltakerne kan få kjøpt det aller nødvendigste.

 

Vi tror vi skal få til en like godt gjennomført konkurranse i år som i fjor. Vi håper på mange deltakere, fine sosiale sammenkomster og godt vær. Husk at dette er en fiskekonkurranse for hele familien.

 

 

Hjertelig velkommen til en spennende konkurranse

hilsen oss i

 

Hesby Sport AS, Tønsberg og Omegns Jeger- og Fiskerforening og Tønsberg Fluefiskeforening

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Sarrø !

 

Jeg vet om flere sjøørretfiskere som vegrer seg fra å være med på konkurranser der all fisk over minstemål tas opp til veiing, meg selv inkludert. Hvordan blir dette praktisert i år? Vil reglene kun gå ut på å få den største fisken, og ikke samlet antall kg, så er jo det en kjempefremgang når det gjelder konkurransefiske av den typen, men det betyr allikevel at man må ta opp flere fisk dersom ikke den første var størst...

 

Kan man gjøre det slik at alle deltagere legger inn mob.nr på en liste, og når en stor sjøørret så blir melt inn (pr.sms ?), går det ut en SMS til alle deltagere om at p.t. er største fisk x,xkg ? Da kunne jo i det minste alle som ønsket det satt tilbake fisk under denne størrelsen... God idé ?

 

Kan du si litt om det praktiske rundt innveining og regler ? Kan man f.eks tilkalle en dommer som kan godkjenne vekten før fisken slippes tilbake i vannet, eller må alt på land ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Hei Flemming. Kjenner godt eieren av Hesbysport, Ivar, og jeg skal ta opp dette med sms osv. Det eneste negative med denne ideên må være med tanke på at det ikke bare deles ut premie for førsteplass, og den enkle saken av at en fisker som har fått en pen sjøørret fortsatt kan leve med håpet av at han har tatt den største :P .

 

Og ja, det er størst fisk som GJELDER :)

 

Skal selv ikke være med i konkurransen, så om du skal nedover så må du gjerne ringe, så kanskje jeg vet om noen spots :eek:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...