Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/07/18 in all areas

  1. Enig vi trenger ei furtebu med mulighet til streame litt god musikk og drømme om fordums turer.. Jeg har hatt ei selv på ca 18m2 noen år nå. Resultatet var alt for mange ting ble tatt vare på og aldri tid til å rydde etter en tur. . Nå rydder jeg som bare og kaster endel slik at den blir mer funksjonell. Alle lyskilder har dagslys farvetemperatur og snart er alt klart til å møte en lang vinter over bindestikka eller bygging av ei ny stang (som om jeg skulle trenge flere).
    1 point
  2. Gå til fluen "Non Tangling" Extra Long Zonker Hei. 
Bare en ny måte å lage en litt lengre zonker på. Lange zonkerhaler har jo en lei tendens til å henge seg opp rundt kroken. Det finnes flere metoder for å bøte på dette problemet, men dette er en ny metode for meg som jeg har testet bittelitt i våres. Feilfri, nope, men bedre statistikk enn å la være. En lang zonkerhale er jo digg, og full av liv. Fortsatt rusten på bilder ,men SF Blend som er brukt her har litt innebygd flash, men [...Les mer] Fluebinder Robban Publisert 02. November 2018 21:56:56  
    1 point
  3. Dagens flue... Har surret opp litt passe tynne varte & grå på krok 12 og 14. Krok: TMC 2487 Tråd: Sort! Rib: Hvit 12/0, 4 tråder. Flashback over thorax: Mirage Flashabou. Cheeks: Hot Orange Floss lagt i løkke under thorax. Gjeller: Hvit Poly.
    1 point
×
×
  • Create New...