Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      11

    • Innlegg

      6 145


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


  3. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      536


  4. simen corneliussen

    simen corneliussen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      509


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. mars 2019 i alle områder

  1. Har sveivet meg opp noen "GB Quill Buzzere" uten GB , men med cdc. Tipper denne her kan bli passe skummel. Svart tråd som kropp, quillrib, rød holo flashabou krage og cdc flottør..
    3 poeng
  2. Bruk det du har for synkesnører.
    2 poeng
  3. Ufortyngede streamere og nymfer.. Er vel verdt å kjøpe ny snelle for det?
    2 poeng
  4. Litt buzzere på menyen... Lagde en sak i fluedatabasen også med fargekomboer og SFS. God Kveld i stua :-)
    2 poeng
  5. John Sand: Peily http://flypattern.org/authors/john-sand/book/patterns/pattern/peily Krok: Mustad 73100 #10: http://flyhooks.org/mustad/73100
    1 poeng
  6. John Sand: Ingrid http://flypattern.org/authors/john-sand/book/patterns/pattern/ingrid Hook: Mustad 73100 #10 http://flyhooks.org/mustad/73100 Hook: #10-14 Tail: Tuft of red nylon floss Rib: Oval silver Body: Peacock fiber Hackle: Black
    1 poeng
  7. Takk, men viktigst er at de tåler mye fisking :-) Jeg har noen flere farger, skal se om jeg ikke oppdaterer med et par kombinasjiner til litt seinere ved å legge til bilde+materialer i denne sakern.
    1 poeng
  8. Kanskje trenger jeg noen til - men dette får duge for nå
    1 poeng
  9. De der kan være skumle som bare det de Rolv. I stille vann så er sånt oktobermat hos meg. Skal nok ikke kimse av de i elv heller på sommern. Regner med du lager et par større på 18 til slemmemyggfiske. Her er noen jeg bråsveiva opp nå for typ 10min siden, flua kalles Dave's Grey og ser vel ikke ut som rart men kan imitere myggball, knott, klekkemygg etter bare noe smått å gnage på. Flue for situasjoner når fisken står å plukker småtteri i filmen. Krok 16-20. Her 16 og 18. Tag av mirage, kropp av harehøre og 2 små cdcfjær som vinge. Alex Jardine viste meg noen slike forrige måned når jeg var på en liten UK tur for å lære litt Euro Nymphing ifbm jobben. Noen som har testet den?
    1 poeng
  10. Mygg eller små baetis... funker ratt på begge deler... Bare Lt. Olive Uni i kropp (blir mye mørkere med uv på), svart ribb, litt rød holo flashabou på ene halvdelen av thorax. Klatt på med uv-lim herd, tusj toppen med svart tusj, ha på litt mer lim på tusjen.. ferdig. Lager meg noen sånne på 16 og 18... Kommer sikkert til å lage noen andre au... synes det er ganske fasinerende å sitte å surre med uvlim og ulike tråder for å se hvordan de blir med lim på. Nesten som en perdigone klekker.. Perdimerger kanskje..
    1 poeng
  11. Jeg syntes disse flexifloss-buzzerne så ut som aliens helt til jeg så et bilde av en orntli’ en. Da skjønnte jeg det var originalen som så ut som en alien... Fet flue!
    1 poeng
  12. Fremdeles på puppekjøret, har laget noen med skinn på i kveld. Mange brenner organzaen for å samle filbrene. Jeg bruker uvlim og lager opp en liten gjeng som på bildet. Når jeg har brukt opp en i hver ende så limer jeg igjen og bruker opp så og si hele bunten. Gadd ikke å ta no fancy studiobilder i dag.. mobil fikk duge.
    1 poeng
  13. Pure Pleasure! Hvis du eller andre her inne er sugen på å teste Irland så er det bare å hyle ut så kan jeg komme med tips. Det er gratis å fiske ørret der og det koster lite med fly, billig overnatting, etc.. Ikke no problem å få til en ukestur med fly+bo+bil og mat til rundt 5-6000 pr. pers hvis man er minst 3 pers. I tillegg til de store kalksjøene så er det massevis av mindre vann og sjøer som også holder bra fisk og dette er villfisk alt sammen. Det finnes Put'n Take der også men ikke på samme måte som i England.
    1 poeng
  14. Dagens agenda var store krøpplinger av fjærmygg. Disse er inspirert av Stan Headlys Cripple, jeg har brukt min materialsmak. Bakkropp er laget av fasanhalefibre ribbet med hvit flexifloss som er splittet til passe tykkelse. Fallskjermhackle rundt hvit poly, jeg binder dette ferdig og stryker hackle bakover før jeg dubber thorax som er dubbet av fiery brown irish dub og oliven squirrel slf. Svære dyr på TMC 100 str. 12. Men kan self, tilpasses til hjemlige småtasser
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...