Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


  2. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      697


  3. Magne Fjellstad

    Magne Fjellstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 262


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. juli 2021 i alle områder

  1. Måtte bygge om det litt pga at jeg hadde hellimt alt. Det medførte at bordet svellet ved regn og da krympet ved tørrvær, som igjen medførte sprekker og vinglete bordplate. Løsningen jeg har gjort nå ser ut til å fungere bra.
    2 poeng
  2. Jo, det er kort. Glassfiber er som regel relativt korte. Og tåler mye mer juling enn grafitt. Sjekk bloke sine glassfiber, rimelig og gode. En klasse 3 eller 4 i ca 7 fot kan funke fint til formålet.
    1 poeng
  3. Selv om jeg har gitt meg med fiske, så husker jeg at jeg satte på et int. #7 som jeg vant i et lotteri i regi av en konkurranse til VM på en ABU SUESSIA slukstang . Nå var jeg ikke noen racer med stanga, men jeg kastet nesten like langt med dette opplegget som med vanlig fluestang. Så jeg tror ikke lengden har så mye å si, for jeg regner med at en sånn kort stang som det her refererestil, er beregnet for fluesnøre. Så lykke til. Magne Fjellstad.
    1 poeng
  4. Så gøy! Ungene kan du gi fluestang så fort som mulig, men det er jo best å jukse litt i starten, sette på en agnbit og fiske bergnebb eller småabbor. Så tar man forsiktig inn kasting og drar småørret i en liten elv eller bekk. Viktigste i starten er at det skjer noe jevnlig. Og er det fluestang i bruk, er det den de lærer å håndtere. En litt fargesprek glassfiber er jo artig, og tåler en del mer enn karbon, om de ikke er helt forsiktige
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...