Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/12/23 in all areas

  1. Nå er linen kjøpt ser det ut som, men kan gi litt av mine erfaringer. Har brukt GL 4cast og rio SH. Begge fungerte for min del, men ville gått en klasse opp på 4casten. Tar tid å bli fortrolig med underhåndskast, viktigste for min del var å ha hele klumpen ute, og å få fin ankring og D loop. Syns jeg ble bedre på dette etter at jeg startet med tohånds etter laks...
    1 point
  2. Endelig satt det ei feit førleksgjedde! Den tok hardt ga en hinsides kamp. Flere ganger stelte den seg opp ov var ikke til å rikke av flekken. Det sto ikke på kraften i forsøket for å si det sånn. Jeg filmet med mobilen under kampen og fikk trukket ut noen kule actionbilder. Like før den smeller avgårde Enorme krefter i sving. Vannspruten står. Bare å glemme å holde igjen, selv om jeg prøver det remmer og tøy tåler Snart sliten.
    1 point
  3. 6Nine er vel perfekt til saltvann. Mine har vært i bruk i mange mange år og aldri feilet . Så ett trygt bruktkjøp også (til digg priser ) https://danielsson-flyreels.se/en/flyreels/l5w-series Ikke på lager nå ser det ut som .
    1 point
×
×
  • Create New...