Gå til innhold

hr.nilsen

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hr.nilsen

  1. Snasen rapport Heiko Typisk "Fjordingær" å kose seg på tur.
  2. Mener at Thomas Giertsen muligens har en løsning på problemet ditt... Ring han
  3. Enkelt og grei forklaring! Om jeg går glipp av å få fisk p.g.a manglende akvariehåv og turbindestikke vet jeg faktisk fint lite om Uansett er det de fluene og taktikkene du nevner som pleier å gi meg fisk på tur! (har ikke så mye annet i boksen faktisk!) tommel opp for fint innlegg som sikkert kan hjelpe mange!!
  4. Skal skjøl til Tobago i feb for fiske bonies for første gang i livet. Tenkte å kjøre standard sjø utstur som jeg gjør i norge. Funker det her, så funker det sikkert der tenkte jeg da... Blir sikkert jækla morro ihvertfall Fint om folk deler fra den store kilden av kunnskap her! uansett god tur
  5. Kan hvem som helst møte opp på gamle major? Vurderer sterkt å ta en tur
  6. Kjøpte denne nå i sommer. Første chestpacken min bare så det er nevnt. Jeg får plass til alt jeg trenger i frontrummet, pluss en øl eller to i sekken bak. Prisen er også mycket bra. Vet ikke egentlig hva folk forventer seg av en chestpack? (siden det finnes merker til 2000kr) Prøver vel egentlig bare å si at jeg har brukt 399,- på værre ting i livet enn denne saken her. Håper det hjalp til noe
  7. Mener du ikke i veska??? ;D
  8. Takk for svar, da blir det nok et sånt!
  9. Hei sveis fiskevenner. Var i butikken i går og testa den nye Loop Multi #5. Synes dette var en deilig stang til en ok pris og bestemte meg for å bestille den med avhenting når 12% av fjorårets bruttolønn tikker inn på konto i Juni. Testa stanga med et Loop opti stillwater snøre som selfølgelig funka bra. Men, som student har jeg andre ting å bruke penger på enn snører til 900kr (les. bøker og kalkulatorer osv ) Er det noen andre snører som burde gå bra til denne stanga? Da tenker jeg først og fremst på et snøre som presenterer bra! Kunne få et vision presentation 2 for en 200 lapp i butikken! anbefalinger mottas med takk!
  10. Kan også anbefale å sjekke selgeren på http://www.toolhaus.org/ Bare legg inn bruker ID på potensiell selger og få frem all negativ feedback fra andre kjøpere (dette gjelder ved selgere som ikke har 100% positiv feedback) Bruker det i allefall hver eneste gang etter at jeg ble svindla for en ipod Anbefales!
×
×
  • Opprett ny...