Gå til innhold

Vangen

Members
  • Innlegg

    279
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vangen

  1. Takk for alle svar Det var deilig å få avkrefta min sinnsyke påstand! Stemmer at det er ganske så varmt i vannet her nå. Men insekter er heller ikke å se. Fisker på ca 1000-1100 moh. Knut S for meg har det vært stikk motsatt. Forlot fjellet for ca 3-4 uker siden hvor det var sinnsyke tilstander. Over 15-16 grader er det nok definitivt Staffan. Nei, jeg stoler på dere jeg gutta å satser på at det bedrer seg de siste dagene av ferien Skitt fiske alle sammen!
  2. hadde samme problem og brukte kjedespray til sykkel. Fungerte veldig bra Om dette er bra eller ikke for stanga vet jeg ikke, men stanga fungerer da enda
  3. Har nå travet i fjellet siden lørdag formiddag, og jeg sitter nå her å funderer for meg selv.. Er sesongen slutt for i år på fjellet? Jeg ser ikke et insekt av betydning, nesten ikke vak, ikke engang en mygg! Jo, forresten, noen få mygg. Har ikke fått en fisk av betydning på 4 dager. Hadde jeg vært her før, og visst at det var både mye og stor fisk her, så ville jeg trodd det var fisketomt. Min teori: Våren kom tidlig på fjellet i år, og alt av klekkinger av betydning er forlengst over. Noen andre teorier? Planen var å være her ut uka, men vurderer å avslutte turen tidlig. Til info snakker vi på Østlandet i nærheten av Norefjell.
  4. vannvittig kul snutt! hopp lett over det sure oppgulpet lenger opp i tråden!
  5. For de vrange...? For NOEN er kanskje det å ikke få fisk en bomtur. Mens for MEG, og iallefall NOEN andre, er det ikke bomtur selv om man ikke får fisk... haha! nå er du vrang!
  6. For å spesifisere for de vrange så regner jeg med at hunken mente definisjonen var bomtur = de gangene du har vært på tur og har slengt snøret i vannet uten å få fisk Selv har jeg hatt to dagsturer i år og fått fisk på en(1000 moh :O ) men sett over en hel sesong er det ikke irriterende ofte
  7. Vangen

    Nye FFS

    Kan ikke si noe annet enn at det nye designet ser vannvittig bra ut! Å den klekkedatabasen er sweeet Eirik
  8. Vangen

    Når ta ferie?

    hvorfor fortest mulig vekk fra østlandet? ??? ikke så veldig langt unna det jeg hadde tenkt det der! foreløpig plan var to siste i juni og to siste i juli+første i august... tenkte også å ta noen dager i sør trøndelag, noen tips om når det kan være fint å dra dit? langhelger må til !!
  9. Vangen

    Når ta ferie?

    Hvis du skulle ta deg 5 uker ferie i sommer for å fiske(trenger ikke være sammenhengende), hvem uker ville du tatt ferie da? Hvis du hypotetisk sett skulle fiske på østlandet? :o
  10. Vangen

    nyttige filmer

    Gå inn på http://www.airflofishing.com og klikk på linken "Videos" øverst på siden
  11. å dæven det var et stemningsfullt bilde!! Liker!
  12. Jeg er ikke skrivekyndig nok til å klare å beskrive det med ord...............
  13. Jeg kommer i alle fall aldri til å handle på Prima etter å ha lest denne tråden.. den er legitim nok for meg, og det finnes nok av alternativer..
  14. Vangen

    Tenker igjen...

    Profilerte fluefiskere profilerer seg jo selv med hensikt.. Det er ingen som blir profilerte bare av å være jævlig god til å fiske.. man må bevisst jobbe mot dette..
  15. Vangen

    iPad er her

    Pål, du er en typisk iSheep
  16. kanskje det er løsningen
  17. vel.. kan ikke huske at jeg har vært våt over sokken.. så rart hvis det er lenger opp
  18. har ikke funnet noen lekkasje enda, og det er jo lenge siden sommeren, så det jeg husker som skvulping etter et par timer i vaderne, kan ha vært "noe våt" etter 4-5 timer i vaderne i steikandes varme... mao må teste nærmere til våren, da jeg fortsatt mistenker at det er bare er fotsvette..
  19. litt opp og ned, flere ganger har jeg kun brukt billige rema1000 sokker.
  20. ok, nå vrengte jeg buksa, fylte opp det ene beinet med vann 5 cm over sokken og hang den opp.. kan ikke se noe lekkasje foreløpig.. kan lekkasjen sitte lenger opp mon tro?
  21. haha! ler høyt her nå hmm.. det synes jeg var litt rart faktisk, for da syncronlekker begge beina, siden de stort sett er like fulle av vann(svette ) nei, får vel legge de ut under Salg her takker Igor Hva slags vadere er det du har? Du kan nok med stor sikkerhet annta at dette er en lekasje og er vaderne nye ville jeg sendt de tilbake med en eneste gang! Dette er dårlig håndtverk rett og slett! Er et par Vision Extreme Zip som jeg kjøpte for et par år siden(?).. burde vel være garanti på de enda da ja.. Noen som har tips om enkel måte å teste de innendørs? sånn at jeg kan bekrefte for meg selv at jeg ikke faktisk har et svetteproblem
  22. haha! ler høyt her nå hmm.. det synes jeg var litt rart faktisk, for da syncronlekker begge beina, siden de stort sett er like fulle av vann(svette ) nei, får vel legge de ut under Salg her takker Igor
  23. Vangen

    Våt på sokka!

    eeeh, bare et lite dumt spm pga noe jeg leste i vadebuksetråden her: helt siden jeg kjøpte vaderne mine, så har jeg etter noen timers vading en del fuktighet(det skvulper, skal vi si et glass fuktighet i begge?) i sokkene(ja begge) har hele tiden overbevist meg selv om at dette er svette( ), meeen kan de hende de faktisk lekker i skjøten på begge sokkene?? etter et par timers vading, hvor tørre skal føttene egentlig være?
  24. Vangen

    Min første flue

    her har jeg brukt noe som heter flex floss.. men du kan godt bare bruke binde tråd.. poenget her er å ha en bakkropp som synker, mens flua flyter på cdc loopen.. når youtube nevnes: http://www.youtube.com/user/DavieMcPhail han her har mange fine videoer CDC loop wing emergers: http://www.fluefiskesiden.no/index.php?option=com_content&view=article&id=52:cdc-loop-wing-emergers&catid=34:dognfluer&Itemid=59
×
×
  • Opprett ny...