Gå til innhold

Per Anders Halvorsen

Members
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Per Anders Halvorsen vant dagen sist 10. november 2015

Per Anders Halvorsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

23 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det gir kos og trivsel men lengde og lignende gir det nok ikke.
  2. Er nok åpent langt uti der Regner med vi fort kan møtes siden jeg vurderer en tur ut i samme traktene i morra Får håpe på stangfleks og et par fine purker.(ikke dem fra politiskolen)
  3. Er i grunn det som er tørrflue kanskje?Holde flua vekk fra vannet for enhver pris
  4. Ja kan fort bli litt spennende uti rullesteinen.Belønningen er ofte fin fisk da Sliter mer med trær i bakslengen i skogen jeg da.Må bli bedre på rullekast i år
  5. Da høres det ut som du har tenkt til og sitte der en stund Er nok noen måneder igjen om ikke du godtar vak i sjøen
  6. for og gjøre det enkelt ville jeg sett litt på hva Staffan Lindstrøm gjør det er enkle fluer som fisker.Så får dere heller utvikle dere etterhvert.
  7. Synes dem som har fiska en stund burde holde seg for god til og kommentere sånt.Om det er en fisk han er veldig fornøyd med så la han nå slå den ihjel.Var sikkert ingen av dem som roper høyest som var fult utvikla Cr fiskere når dem var små heller.Nei la nå ungene få ha dem gode opplevelsene uten at vi skal komme med oppgulp.
  8. Akkurat nå tenkte jeg at du ikke burde sitte i veien Tenker jeg på at til helgen blir det varmere og da smeller sø fiske.Håper på en fin dag ved fjorden med venner og kanskje en og annen stor fisk.Vinteren er ingen grunn til og holde seg inne.Den friske lufta er enda friskere i kulden.Jeg tenker litt på alle dem som kanskje ikke har den muligheten vi har til og nyte naturen.
  9. Likte at dem var litt annerledes
  10. Truls åssen stenger er det der? Selvbygde?
  11. Jeg skal ut idag.Blir nok litt mer innaskjærs en jeg er vant til men håper og finne noe fisk
  12. Snørekurv finnes dem fleste steder dem selger fiskeutstyr
  13. Stikkordet for sjøørret fiske er jo og bevege seg.Får man ikke fisk på et sted på 15 minutter så flytt deg.en sjøørret fiskers beste våpen er jo bilen.Dem dagene jeg får mest fisk er som regel også dem dagene jeg fisker mest aktivt.
  14. bruker ridge clear fast intermediate hele året..Denne synker i grunn ikke så fort føler jeg så er vell kanskje mere intermediate.
  15. En flott Vestfold SØ som svømmer der enda
×
×
  • Opprett ny...