Gå til innhold

crmon

Members
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg visste ikke noe om denne sponsingen før midt i andre dag av mesterskapet, altså over halvveis i mesterskapet. Landslaget ble ikke sponset av Nova Sea, men selve arrangemanget ble tydeligvis. Som sagt så visste ikke jeg noe om dette, og slik jeg så det, så ble de andre på laget ganske overrasket over det selv. Jeg støtter ikke oppdrett og jeg syns det er dumt at folk ikke ville se høydepunktene og ha underskriftskampanje pga en sponsor.
  2. Vanskelig å bestemme seg for vakreste noen gang, men dette var definitivt den peneste/største på tørrflue i år
  3. Piscatorius savner læremesteren, kanskje han deltar med oss til neste år? (Alltid plass på laget til deg) Fra og med neste år blir landslaget plukket ut to år frem i tid. Hadde vært kult om Vivelid-Nilssen slekten var halve landslaget :-)
  4. Takk for det :-) Vi skal gjøre vårt beste!
  5. Ønsker deg og andre her på fluefiskesiden velkommen til konkurranse, så kan vi lære litt av dere :-) Hilsen 18-åringen
  6. Målet mitt når jeg startet å konkurrere var "kvalisere seg til seniorlandslaget første året som senior", og det klarte jeg med stor hjelp fra min far og onklene mine! Jeg er stolt over å representere Norge på hjemmebane med lagkompiser som er hinsides fiskere som jeg kan lære mye av fremover
  7. Godt jobbet Kalle! Takk onkel, men dessverre holdt det ikke til gull. (Kommere sterkere tilbake neste år). Det var et artigt NM selv om det ikke var så mange deltakere som vi håper på..
  8. Ekstremt bra fiske fra alle sin side her nede i går, men dessverre var vi uheldig med soner idag. Ligger nå på en 12. plass som Stig sa, men er store muligheter for å hente seg opp ett par plasser i morgen hvis laget står på :-) Vil og gratulere "Jokke" med plassifer 1 første økten sin i ett verdensmesterskap.
  9. Så vidt jeg har forstått er det slik (?)
  10. Ok Takk Liker ikke helt konseptet med masse spoler til ei snelle. Snakker av erfaring. Det er kjipt å tryne og få noe krøll med snella da. Men det er min mening. Var jo ikke noe å si på prisen på stengene. Litt stivt for ei ukjent snelle hvis jeg skal være ærlig. Selv om man får med tre spoler. Lykke til Eirik Dette kan bli knallbra. Håper det. Når alt kommer ut på markedet kan du velge hvilke spoler du vil ha (altså kan kjøpe enkel sneller) til 2498 kr så vidt jeg har forstått :-)
  11. Vestlandet :-) Når det gjelder vestlandet så jeg ikke så mye å bidra med desverre, bortsett fra de vanlige tipsene om fluer og plasser. Har prøvd meg på lengre turer både i Aurlandsfjorden, Nærøyfjorden osv men det har aldri blitt noen suksess. Skjønner meg ikke på ørreten i de fjordene. Kanksje det er andre på forumet som har noen tips? :) Får bare lete videre da
  12. crmon

    Mål for sesongen

    Mål for sesongen.... hmm 1. Godt snittkarakter på skolen 2. Delta på fluefiske konkurranser 3. Kilofisk i Hemsila 4. Vinne over far og onkel i konkurranse :-)
  13. Andre teorier? Gjerne post.
×
×
  • Opprett ny...