Gå til innhold

aron

Members
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Fisket på gran canaria i sommer tunfisk på 60-100 kg oppe foran båten ett par ganger tror nok du kan glemme og fiske størje på flue stang ;-) men for ett majestetisk syn for en fart de hadde og helt vanvittig kraft! fikk to bonito og en skipjack..
  2. Bæresele på magen trodde bare det var kjærringer og hs som brukte sånt utstyr!?
  3. Hvor får man kjøpt håver der 2 kilos sjøørreter ser ut som halvkilos fisk?
  4. Ha ha ha,enkelte ting forandrer seg aldri bare ta frem popcornet
  5. Jeg har brukt scierra cc6 buksa i sjøen i tre sesonger mye og hard bruk,veldig fornøyd og god og bruke puster godt osv,den første jeg hadde begynte lekke litt etter nesten to år leverte buksen i butikken de klipte den i stykker og jeg fikk umidelbart ny!
  6. Vet om ett par inne på siden her og såkalte profilerte fluefiskere eller hva man skal kalle det som bruker samme vekten som putin lurer på hvor disse blir solgt? min viser alltid for lite!
  7. Regner uansett med at han får høre det fra kompisene sine resten av livet... "Hey, husker dere den gangen Ronny, drita full, prøvde å gi kongen juling med ei fiskestang"? Sikkert en slukfisker
  8. Hmm dette har jeg også lurt på ikke føler jeg meg som en viderekommen heller,men fisker stort sett bare i sjøen derfor er det ofte lange kast eller så lange man får til iallefall og i mine øyne kaster jeg relativt langgt til ikke hatt hverken kurs eller ha fisket særlig lenge,men det jeg ofte opplever er at fortommen ikke strekker seg ut dette er da på kast da jeg har 25-35 meter da lander gjerne fortommen som en dass.
  9. Scierra cc6 xl får du i lang den passer nok og om buksen blir lekk får du ny ;-)
  10. aron

    Sandefjord SØ

    Kjør så langt ut du kommer på østerøya til en parkering (truber) du kommer da ned til en flott strand som ofte huser litt fisk dette er også langt ut mot salt vann,på vei utover får du ha med deg øynene da ser du ett par fine plasser på veien skitt fiske
  11. Hmmm fortsatt ikke blitt lagt til noen bilder her
  12. aron

    Gjedde 2013

    Akersvannet er isfritt.
  13. Dæven for en fisk ;-) gratulerer til både fisker og håver
  14. Ring Elina Krantz!!! dere er jo standup komikere hele gjengen ;-) melder dere på neste sesong av tangerudbakken
  15. Hvor mange bein har en ellefant som har ett trebein
×
×
  • Opprett ny...