Gå til innhold

Espen Halvorsen

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Espen Halvorsen

  1. Jeg og tre gode venner tok turen til komersielle Hemsila for å prøve lykken en ukes tid. Dag 1 sto vi opp forventningsfulle og veldig fiskesyke. Vi slang på oss vadere og satt oss ned på elvebredden og ventet på at vinden skulle løye....noe vi gjorde helt til siste dag. Det ble ikke et eneste kast, men mye brunt nederst i koppen.
  2. Dette er en liten historie som bestefaren min en gang fortalte meg som jeg lo godt av. En dag var han og fisket og møtte en kar som sto og kastet med en gammel fluestang. Bestefar slo av en prat, prøvde å lirke ut noen hemmeligheter av mannen med fluestangen. "Så... Hva slags flue er det du bruker? Tørr- eller våtflue?" Mannen svarte: "Jeg veit da faen, den var tørr når jeg satt'n på, men den ble våt når den traff vannet".
  3. Et veldig vanskelig spørsmål, men for meg står 60- og 70-tallet høyest. The Beatles The Rolling Stones Bob Dylan Jimi Hendrix Sex Pistols Men hva vet vel jeg?! Jeg er bare en liten unggutt som ikke fikk oppleve noen av dem
  4. Hvilket tiår ga oss den beste musikken? 60-, 70-, 80-, eller 90-tallet? KJØR DEBATT!
  5. Om mus-imitasjon funker her til lands vet jeg ikke... Det er godt mulig, men tror det gir bedre fiske i statene og New Zealand. Men en ting har jeg lært - alt er relativt i fluefiske:)
  6. Jeg har alltid hatt en forkjærlighet til Bergans-sekkene. Selv bruker jeg Alpinist II - en fantastisk sekk med alle former for justeringer. Den er kanskje ikke veldig snasen å se på, MEN en meget god sekk.
  7. Takker for gode svar og råd. Setter stor pris på det!
  8. Jeg er rett og slett "grønn" når det kommer til fluefiske etter sjøørret, men hver sommer er jeg og kjæresten i Strømstad fordi svigers camper der om sommeren. Jeg lurer derfor på om noen sitter med noen ålreite tips om fluer, sted og tid?
×
×
  • Opprett ny...