Gå til innhold

nox

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    489
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

nox sine prestasjoner

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done

Nylige merker

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. nox

    Sage salt 790

    Winston B3X-SX 9"6#
  2. Byttes i annet, typ den lange saksa til petitjean.... Forslag mottas:)
  3. Prøvd å finne eier av en Guideline vadebukse og sko i str L,funnet ved spjærøykilen... aner ikke om buksa er tett,men ser hel ut.. Skoa er fine,så utstyret er neppe blitt dumpa..
  4. Jeg går opp på alle mine Cortland...
  5. Det jeg opplever med lange tynne fortommer er at fisken ofte drar flua rett av... Og jeg setter sjeldent knallharde tilslag. Så jeg bruker aldri under 0,23..spiss... oftest 0,26.. på krystallklart vann,og bleike øker jeg heller lengden på fortommen. Og fisker dypere,da gjerne med litt tynne slanke naturfargede reker.. Ofte svarte\mørkebrune... Sjeldent jeg bruker loppe..men da med 0,23mm... folk får prøve seg frem her.. finnes ingen fasit,men jeg har sett og opplevd at mange mister fluer og fisk med for tynn fortom.. veldig unødvendig. Og ingenting jeg vil oppfordre til:) Men man fisker best med det man har trua på,enkelt siden man bruker det mest..
  6. Å ha service senter i nærheten er gull,for sjansen for problemer er stor. Spesielt om du fisker mye,jeg er nødt til å ha minst 2 par .. Har Gallegos og G4 pro... Gallegos lekker litt i sokk,G4 er jeg plaget med kondens;) Men lekker ikke da...
  7. Har gallegos...buksa er bra,men har fått lekkasje i en sokk:)
  8. Har en TMC solid vite...som ny...800,-
  9. Kjøper ny hver sesong..... spørs litt hvor hardt man fisker,men kan bli 2 kjøp oxo....
  10. Hvilket Korkers toppmodellpar tok kvelden så tidlig? Sjøl hadde jeg Korkers Guide Boot(KGB),som revna og ikke holdt mål mer enn året. Jeg tok kontakt med Korkers,og de beklaget så mye ..men de hadde problemer med akkuratt den vadeskoa, jeg fikk tilsendt et nytt par Devils Canyon.. og de skoa har overrasket meg.. hvorfor skulle ikke skoa tåle lyng og kratt? Svimer rundt i rullestein med rue,det sliter på skoa tru meg.. og vadebukser:)
  11. Jeg har hatt Patagonia,SImms og Korkers....pr idag så bruker jeg Korkers Devils Canyon,og er strålende fornøyd. Boa systemet syns jeg er gull,men krever litt vedlikehold og at man har reserve ståltråd i bakhånd. Men jeg kommer nok ikke til å bruke lisser i nær fremtid.. Sålesystemet på Korkers har vært så som så,men det har de fiksa på sine nye sko... Omnitrax 3.0... de sålene sitter som støpt. Og jeg beveger meg mye på mine turer,og da setter jeg krav til at skoene skal være lette og behagelige...bruker gummisåler når jeg beveger meg,og bytter til filt\studs når jeg skal fiske.
  12. nox

    Scott Radian

    hehe.... Da bytter du ikke ofte Atle:) Rart så mye som du vasser i gjørma....hehe
  13. 17 fisk idag,skal se om jeg ikke får samla sammen en rapport på saltflue... Hvaler...
×
×
  • Opprett ny...