Jump to content

nox

Members
 • Posts

  489
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nox

 1. nox

  Sage salt 790

  Winston B3X-SX 9"6#
 2. Byttes i annet, typ den lange saksa til petitjean.... Forslag mottas:)
 3. Prøvd å finne eier av en Guideline vadebukse og sko i str L,funnet ved spjærøykilen... aner ikke om buksa er tett,men ser hel ut.. Skoa er fine,så utstyret er neppe blitt dumpa..
 4. Jeg går opp på alle mine Cortland...
 5. Det jeg opplever med lange tynne fortommer er at fisken ofte drar flua rett av... Og jeg setter sjeldent knallharde tilslag. Så jeg bruker aldri under 0,23..spiss... oftest 0,26.. på krystallklart vann,og bleike øker jeg heller lengden på fortommen. Og fisker dypere,da gjerne med litt tynne slanke naturfargede reker.. Ofte svarte\mørkebrune... Sjeldent jeg bruker loppe..men da med 0,23mm... folk får prøve seg frem her.. finnes ingen fasit,men jeg har sett og opplevd at mange mister fluer og fisk med for tynn fortom.. veldig unødvendig. Og ingenting jeg vil oppfordre til:) Men man fisker best med det man har trua på,enkelt siden man bruker det mest..
 6. Å ha service senter i nærheten er gull,for sjansen for problemer er stor. Spesielt om du fisker mye,jeg er nødt til å ha minst 2 par .. Har Gallegos og G4 pro... Gallegos lekker litt i sokk,G4 er jeg plaget med kondens;) Men lekker ikke da...
 7. Har gallegos...buksa er bra,men har fått lekkasje i en sokk:)
 8. Har en TMC solid vite...som ny...800,-
 9. Kjøper ny hver sesong..... spørs litt hvor hardt man fisker,men kan bli 2 kjøp oxo....
 10. Hvilket Korkers toppmodellpar tok kvelden så tidlig? Sjøl hadde jeg Korkers Guide Boot(KGB),som revna og ikke holdt mål mer enn året. Jeg tok kontakt med Korkers,og de beklaget så mye ..men de hadde problemer med akkuratt den vadeskoa, jeg fikk tilsendt et nytt par Devils Canyon.. og de skoa har overrasket meg.. hvorfor skulle ikke skoa tåle lyng og kratt? Svimer rundt i rullestein med rue,det sliter på skoa tru meg.. og vadebukser:)
 11. Jeg har hatt Patagonia,SImms og Korkers....pr idag så bruker jeg Korkers Devils Canyon,og er strålende fornøyd. Boa systemet syns jeg er gull,men krever litt vedlikehold og at man har reserve ståltråd i bakhånd. Men jeg kommer nok ikke til å bruke lisser i nær fremtid.. Sålesystemet på Korkers har vært så som så,men det har de fiksa på sine nye sko... Omnitrax 3.0... de sålene sitter som støpt. Og jeg beveger meg mye på mine turer,og da setter jeg krav til at skoene skal være lette og behagelige...bruker gummisåler når jeg beveger meg,og bytter til filt\studs når jeg skal fiske.
 12. nox

  Scott Radian

  hehe.... Da bytter du ikke ofte Atle:) Rart så mye som du vasser i gjørma....hehe
 13. 17 fisk idag,skal se om jeg ikke får samla sammen en rapport på saltflue... Hvaler...
 14. Vet om flere fisk fra 3-4...Og noen over 4..
 15. Halve spenningen for oss som liker å være kreative ved stikka er å fange fisk på *nye* fluer... dessuten er det jo gøy å føle at man knekker koden innimellom,men hvis man fisker hele året så merker man tydelig hva som funker til hvilken tid. Visse tider av året,og på visse plasser er fisken mer kresen. Det vet jo du Atle,når fisken beiter glassål så er det ikke mye annet den tar... samme opplever jeg om den beiter fjærmygg på overflaten,hvem har ikke ønsket en bitteliten sort tørrflue når det vaker som besatt? Har man det i boxen på neste tur,næh:)
 16. Hva slags Arcteryx jakke Olav;)
 17. Tja,jeg fisker ikke etter sjøørret i elv... der skal fiskene ha seg og hvem vil blir forstyrra midt i økta;)
 18. Jeg fisker ofte med store fluer Tom Aage,gjerne pattegris varianter i 2# .. og at det funker ser man på siste saltfluetur til Møn,ikke alltid man får mest fisk. Men de større eksemplarene tar gjerne en munnfull.. Og når det gjelder små sorte reker,så binder jeg de ofte i 8\10.... her er vel siluett mer tema enn åssen flua blir bindt. At det betyr noe hva slags flue man bruker er jeg ganske sikker på,men det er vel så viktig å finne fisk. Bevegelig fiske,og strømkanter nærme land er stikkord i mitt fiske. Og alle har vi forskjellige teorier,ikke så nøye hvordan den er sålenge det virker for deg.
 19. Ennå tilgode å finne noe som står stødig på tykk tare og rullesten:) Alubarene er dritfine,men innimellom vil jeg gjerne ha annet å gå på... de rene gummisålene bruker jeg kun når jeg beveger meg frem og tilbake mellom plasser,ofte fisker jeg på plasser hvor man går mye.. dessuten vil jeg ikke slite ut alubarene med å gå kilometervis på rullestein;) Og Korkers skoene er lette og behagelige når man går mye.. kjøp sko etter hva man skal bruke de til..
 20. Korkers Devils Canyon ,, har brukt de et år nå.. og fisker mye på glatt underlag,trasker på rullestein etc... har med div såler jeg bytter mens jeg fisker... Når jeg går til plasser,over fjell på rullestein så bruker jeg vibram gummisåler.. Skal jeg ut i vannet på glatte steiner,så har jeg valget mellom filt\studs eller vibram\auminiumsbarer... Faktisk foretrekker jeg alubarer,såfremst jeg ikke må gå på tre...det blir skøytebane:) Filt bruker jeg sjeldent,fordi det blir som nevnt jæ.. glatt på gress,og det er ofte litt gress her og der.. Utbyttbare såler og boa snører kan jeg nesten ikke få fullrost nok.. dessuten er skoa utrolig lette og behagelige..
 21. Da har jeg mottatt 2 stk liner,som skal testes...... klare liner på 32m...
×
×
 • Create New...