Jump to content

Klinkert

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  139
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1495 profile views
 1. Hei. Hvis det er noen som har en Slate Light Weight #6 fluestang, i bra stand, som du kan tenke deg å selge, så kjøper jeg den gjerne. Send meg en PM, eller ring meg på tlf. 901 48548.
 2. Bruker denne på tippet ringer og litt større fluer: Bruker 3 - 4 tørn, som jeg drar sammen ned mot "loop'en", før jeg strammer knuten godt. HUSK å fukte godt før du strammer til knuten. Sterk og liten knute, og den sitter godt fast i midten av krok-øyet, slik at flua går rett og fint i vannet. På knutetesten i denne videoen fra Rio, så hadde den en bruddstyrke på 99% av den oppgitte bruddstyrken, på lina som ble brukt.
 3. Hei. Ønsker å kjøpe en pent brukt "klump" i #7. Så hvis det er noen som har en å selge, så send meg en PM.
 4. Hvis den ikke blir hentet, så kjøper jeg den.
 5. Klinkert

  Diverse

  Hei. Hvis du ikke har solgt Evotec 100 snøret, så kjøper jeg det.
 6. Takk for svar, Per Erik. Alltid interessant å prøve noe nytt, så jeg skal kjøpe meg et par spoler. Hvilken farge har Shogun, og er det mye "glans" i det?
 7. Hei. Må ha meg noe nytt fortoms-materiale, og lurer derfor på om Shogun Lazer er ok, og om det er noen som har prøvd eller bruker dette, og har noen erfaringer, å dele? Det har jo en høy bruddstyrke, i.f.t. dim. (f.eks 0.12mm m/bruddvekt på 2.2 kg), så hvis det stemmer, så er det jo meget bra. Hvordan er knutestyrken, og strekker det seg bra, på vannet?
 8. Klinkert

  Sage 6er byttes

  Hei Kupa! Du har PM.
 9. Hei. Ønsker å kjøpe et Loop Evotec 100 flyt #5, og et Loop Evotec 85 flyt, #3.
 10. Den forbedringen, har jeg gjort på mitt "gamle" Presentation, og et par andre snører, med en svart vannfast tusj. Funker som "snus".
 11. Det er jo som du skriver, Jarle, at det kun er coatingen som er "ny", og etter å ha sett bilder av snøret, så er det vel en litt annen farge på Evolve. Ellers så er jo Evolve likt det "gamle" snøret, som jeg liker veldig godt. Synes at det er et meget godt snøre til "nærfiske", og der det er trangt.
×
×
 • Create New...