Jump to content

Klinkert

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  139
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Klinkert

 1. Hei. Hvis det er noen som har en Slate Light Weight #6 fluestang, i bra stand, som du kan tenke deg å selge, så kjøper jeg den gjerne. Send meg en PM, eller ring meg på tlf. 901 48548.
 2. Bruker denne på tippet ringer og litt større fluer: Bruker 3 - 4 tørn, som jeg drar sammen ned mot "loop'en", før jeg strammer knuten godt. HUSK å fukte godt før du strammer til knuten. Sterk og liten knute, og den sitter godt fast i midten av krok-øyet, slik at flua går rett og fint i vannet. På knutetesten i denne videoen fra Rio, så hadde den en bruddstyrke på 99% av den oppgitte bruddstyrken, på lina som ble brukt.
 3. Hei. Ønsker å kjøpe en pent brukt "klump" i #7. Så hvis det er noen som har en å selge, så send meg en PM.
 4. Hvis den ikke blir hentet, så kjøper jeg den.
 5. Klinkert

  Diverse

  Hei. Hvis du ikke har solgt Evotec 100 snøret, så kjøper jeg det.
 6. Takk for svar, Per Erik. Alltid interessant å prøve noe nytt, så jeg skal kjøpe meg et par spoler. Hvilken farge har Shogun, og er det mye "glans" i det?
 7. Hei. Må ha meg noe nytt fortoms-materiale, og lurer derfor på om Shogun Lazer er ok, og om det er noen som har prøvd eller bruker dette, og har noen erfaringer, å dele? Det har jo en høy bruddstyrke, i.f.t. dim. (f.eks 0.12mm m/bruddvekt på 2.2 kg), så hvis det stemmer, så er det jo meget bra. Hvordan er knutestyrken, og strekker det seg bra, på vannet?
 8. Klinkert

  Sage 6er byttes

  Hei Kupa! Du har PM.
 9. Hei. Ønsker å kjøpe et Loop Evotec 100 flyt #5, og et Loop Evotec 85 flyt, #3.
 10. Den forbedringen, har jeg gjort på mitt "gamle" Presentation, og et par andre snører, med en svart vannfast tusj. Funker som "snus".
 11. Det er jo som du skriver, Jarle, at det kun er coatingen som er "ny", og etter å ha sett bilder av snøret, så er det vel en litt annen farge på Evolve. Ellers så er jo Evolve likt det "gamle" snøret, som jeg liker veldig godt. Synes at det er et meget godt snøre til "nærfiske", og der det er trangt.
 12. Stanga er som ny. Kun brukt et par ganger i elv, og er en lett og veldig god stang. Dette er den 5-delte reiseutgaven. SOLGT. .
 13. Hei. Har kjøpt et Guideline Presentation snøre, av den "gamle" utgaven, og nå lurer jeg på, om det er noen som kan forklare meg hva som er forskjellen på dette snøret, og det nye Presentation Evolve snøret? Takk for svar . P.S. Beklager oveskriften!! Det skal selvfølgelig stå Guideline Presentation. Har litt problemer med D'en, på tastaturet........
 14. Kjøpt!! Kan slettes.
 15. Har brukt Partridge Capt. Hamilton kroker (som jeg synes har vært gode) til mine tørrfluer og klekkere, i mange år. Nå er mitt "lager" av disse krokene, i ferd med å tømmes, og Partridge har sluttet å produsere de, så derfor er jeg på utkikk etter gode kroker, som kan erstatte disse, Har sett litt på noen TMC kroker, men er litt usikker på størrelsene, på noen av krokene. De har to "skaleringer" for str. på krokene, og har for eksempel str. 13, 15, 17 osv. på noen kroker, mens de bruker den "vanlige" str.(12, 14, 16 osv.), på de andre krokene. Håper det er noen som kan forklare det litt for meg. Det hadde også vært fint med tips, om lette gode kroker til mygg og mygg-klekkere, i str. 14, 16 og 18.
 16. Har et par Caddis "svømmeføtter", Har solgt "belli-båten", og kjøpt meg en sånn "tampong-båt", som en kar(med litt for mye "innabords"), kallte den Edit: Glemte å skrive at du kan få overta dem. De ligger bare der til ingen nytte, og er i god stand.
 17. Kan bytte med et nytt 4Cast flyt/synk3, #6, med spole og eske, som jeg kun har prøvekasta med.
 18. Lurer på hva slags snører som dere synes passer til disse stengene? Har søkt litt her på forumet og på "nettet", men har ikke funnet mye info. om dette. Det er vel en del Scott og Winston folk, her på forumet, så det hadde vært fint å "høre", hva slags snører dere bruker. Synes det er helt greit med "kvalifisert synsing", om både stenger og snører, så "peis på" med forslag og meninger .
 19. ""Same shit - new wrapping", men de kommer sikkert til å selge masse snører p.g.a. "hypen" og den flotte esken.............
×
×
 • Create New...