Jump to content

Christerdr

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Christerdr's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

18

Reputation

 1. Ørreten har naturligvis et forhold til mange, få og ingen. Eksempelvis ørreten som jobber i flokk for å samle ørekyte(?) i "den elven". Jeg vet jeg har lest det, men husker ikke detaljene. Hvorvidt det spiller tanker inn i bildet er en annen sak, noe jeg tviler på. Kan aper telle? Vårt gen er 99% lik apen, og den ene prosenten gjør en stor forskjell. Men genet vårt er ikke på langt nær like lik ørreten. Noe som forsåvidt ikke betyr at ørreten ikke kan telle...
 2. Da jeg skatet brukte vi noe som het Shoe-goo på skoene der slitasjen fra griptapen (sandpapir) oppstod. Det satt på som bare faen! Du kan ta en titt på dette? Kostet rundt 100 kr den gang.
 3. Godt poeng! Det tenkte jeg overhodet ikke på. Jeg tror dog han tenkte på å kaste på vak, ettersom han nevnte vakende fisk.
 4. Vel, uten å ha lest alt; du fisker strengt talt uten krok. Du har ingen mulighet til å fange fisk med redskapet, derfor er det ikke egnet som fiskeredskap og da ikke ansett som fiskeutstyr. Nå kan vi begynne å definere hva fiskeutstyr er, men kort sagt er jo en kjepp fiskeutstyr dersom man bruker det til å fange fisk, men tar du bort kroken er det en kjepp med fiskesnøre. Det er en gråsone, men dersom jeg var oppsynsmann hadde jeg stoppet for en prat, deretter gått videre med et smil om munnen.
 5. Jeg slet litt med gnagsår og sår hud under føttene. Dette løste seg når jeg begynte å bruke to ullsokker. Til mine alfa bever pro (ny modell) har jeg funnet ut at et par tekniske ullsokker innerst og hjemmestrikkede ullsokker ytterst er helt prima, aldri hatt noen problemer med dette. Funket bra tidligere på Lundhags Ranger High og M77 også.
 6. Nei du, nå spør du vanskelig, dessverre. Jeg har ikke fisket med flue mer enn fire-fem år, og ikke satt meg så veldig inn i dette. Det jeg dog kan si, er at det for meg er lettere å håndtere Crossen på en avslappet måte. Når jeg tenker nå på at stangen er mid curve, så sier stemmer det godt Lean green jobber vel mer i toppen, om jeg ikke husker feil? Jeg vet ikke om det er til hjelp, skulle gjerne kommet med mer.
 7. Første "ordentlige" stangen min var Zpey switch lean green #4 (kjøpt for 3 år siden), i år har jeg kjøpt Loop Cross S1 i klasse #3 og #5 medium fast. På #5 har jeg Evotec 100 og 140, og er vanvittig fornøyd med det, snøret later til å teleportere fra snella til fisken Anbefales på det sterkeste!
 8. Jeg tror du blir oppfattet annerledes enn du tror. Kroppsspråk, ironi og lignende er umulig å levere over tastaturet. Du kan kalle meg en drittsekk ansikt til ansikt med et smil, så kan ordet bety mye forskjellig. Skriver du derimot drittsekk til meg her på forumet, så har ordet kun én betydning.
 9. Ser at Rio kommer godt ut. Noen andre som deler dårlig erfaring med Powerflex 8X? Har mottatt dårlig spoler på eldre såvel som ny (reklamasjon) varebeholdning.
 10. Jeg liker simpelthen utstyr. Jeg vil alltid ha det beste, og jeg overbeviser meg selv til stadighet at feilen ligger i utstyret, ikke meg selv. I sannhet er det bare et barnslig behov for nye skinnende leker. Også er det jo denne søken etter ekte kjærlighet, man skal ofte innom mange damer før man finner den rette.
 11. Takk for svar. Er toppstoffet tynt, slik at det ikke er nevneverdig i veien når det er brettet ned? Har du noe å si ang passform mot kroppsfasong? Amerikanske strl er jo oftest bygd på "fatman"snitt. Bare se på de "nye" Levis 501 (produksjon gikk over til kun amerikansk snitt).
 12. Hei Jeg er på utkikk etter nye vadebukser, da mine Simms Freestone har blitt altfor store. Det ene øyeblikket er jeg helt for Simms Headwaters convertible. så Simms G3, det neste øyeblikk Patagonias Rio Gallegos. For en student som meg selv er jo dette valget endelig i noen år inntil mastergraden er i boks, lommeboken er ikke sprek nok til å prøve ut+selge+kjøpe ny. Kan noen snille sjeler der ute hjelpe meg i denne tunge tid? Naturligvis er jeg åpen for andre alternativer enn Simms og Patagonia, selv om jeg hittil ikke har latt meg begeistre nevneverdig av alternativene. Noen viktige punkter: -Passform --Jeg er en kraftig kar (les: kraftig bygd, 92 kg/180 cm, men på ingen måte overvektig, målene i hht Simms er M regular) og har på ingen måte slanke lange modellben (tviler derfor på strl M) -Nordisk lest -Lett å ta ned toppen uten at den blir nevneverdig i veien (her har vel kanskje Simms en fordel, ettersom skulderreimene "komprimerer" overkroppsstoffet?) -Muligheten til å ha skjorte over vader uten at det klumper seg ut overalt (dette har kanskje med passform?) -Holdbarhet På førehand er eg takksam. Christer
 13. Brannbil, ja.. Du måtte skitne det til? Hva med vann i drydippen? Da vann fra flua ned i glasset. Vil det bli som olje og vann? Lagvis.
 14. Haha, da har vi jo en soleklar vinner!
×
×
 • Create New...